Pantić objasnio kako je Stanojević napravio ''nepobedivi'' Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.10.2021.
18:27
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Vezista Partizana danas slavi 26. rođendan i tim povodom je govorio za klupski sajt.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Pantić je tom prilikom napravio osvrt na dosadašnji tok sezone u kojoj Partizanu odlično ide, pre svega u domaćem šampionatu. On nije sve vreme bio u timu zbog problema sa povredom, a ono što mu najteže pada je što je morao da propusti ''večiti derbi''.

''To je jedna od stvari koja me je zabolela ove godine, što sam propustio derbi. Imao sam veliku želju da igram, naročito posle kasno primljenog gola. To je fudbal, povrede se dešavaju. Imaćemo još dva derbija do kraja sezone ako bude sve kako treba, biće prilike'', izjavio je Pantić.

Crno-beli za sada imaju blagu bodovnu prednost u odnosu na Crvenu zvezdu, ali aktuelni šampion u stopu prati ekipu Partizana.

''Jako je teško, pogotovo u prvenstvu gde naš najveći rival teško gubi bodove. Mi moramo da držimo priključak najbolje što možemo. Teško je igrati iz utakmice u utakmicu sa imperativom pobede, ali već smo ušli u taj ritam i ne razmišljamo o drugim stvarima sem o pobedama. U svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo, što je najbitnija stvar. To je mentalitet koji se stvara, a mi ga trenutno imamo'', istakao je Pantić.

Ogroman je uticaj trenera Aleksandra Stanojevića što Partizan za razliku od nekih prethodnih sezona više ne ''prosipa'' bodove u ''malim'' utakmicama. Pantić je izneo svoje mišljenje kako to crno-belima za sada uspeva.

''To je ta energija koju trenutno imamo svi zajedno, igrači i stručni štab, odlična je atmosfera u ekipi. Trudimo se da svaki igrač da neki svoj doprinos, što je mnogo bitno jer se na kraju dođe do zaključka da je svaki igrač bitan za tim. Bitno je da se svi igrači osećaju korisno i da budu zadovoljni'', naglasio je Pantić, uz komentar sjajne akcije protiv TSC-a u kojoj je i sam učestvovao:

''On voli da se igra bez fudbal, sa malo dodira, da se razmišlja unapred i igra iz prve ako je to moguće u datom trenutku. To je jedna od akcija sa treninga, ovaj put je prošla iako nije uvek lako da se igra iz prve'', izjavio je Pantić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke