Pantić veruje u prolaz, našao i alibi za poraz Strede od novajlije

Autor: Nemanja Janošev
sreda 28.07.2021.
13:32
Izvor: Sportske.net

Partizan je favorit.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Vezni fudbaler Partizana Danilo Pantić veruje da će njegov tim izboriti prolaz u narednu fazu kvalifikacija za Ligu konferenicija.

Crno-bele u četvrtak očekuje revanš susret sa Dunajskom Stredom u Slovačkoj posle minimalne pobede u Humskoj. Tada je Lazar Marković napravio razliku, iako je moglo biti znatno ubedljivije.

"Nažalost, nismo iskoristili veliki broj prilika u Beogradu. Imamo jasan cilj, prolazak u narednu fazu takmičenja. Sigurno smo u to, verujem u prolaz", naveo je Pantić.

Dunajska Streda ne dočekuje ovaj susret u najboljem mogućem raspoloženju budući da se nakon poraza od Partizana nadovezao debakl protiv novajlije u slovačkom šampionatu Zemplina. Bilo je čak 4:1.

"Veovatno su se momci malo više istrošili na gostovanju u Srbiji nego što su mislili. Čuo sam da su imali dug put natrag, možda je i to uticalo na poraz. Biće drugačiji meč nego u Beogradu, hrabrije će domaćin da izađe, ali ćemo na to odgovoriti. Sigurno će nam nedostajati navijači, igramo lakše i efikasnije uz njihovu pomoć, ali ćemo i bez njih dati sve od sebe", rekao je Pantić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke