Pare više nisu problem, u Humskoj se spremaju dva velika pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
petak 22.11.2019.
09:36
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Samo da se ozvaniči Pavlovićev transfer i u Partizanu će se mnogo lakše disati...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kako sada stoje stvari, 18-godišnji štoper Partizana Strahinja Pavlović nalazi se pred velikim inostranim transferom od koga bi i Partizan trebalo veoma dobro da zaradi.

Posle informacija da je Monako maltene postigao dogovor sa Partizanom, u trku je ušla i Roma, videćemo do početka zimskog prelaznog roka ko će biti brži i konkretniji, ali ono što ne bi trebalo da bude pod znakom pitanja, to je obeštećenje od najmanje 10 miliona evra, o čemu mediji već uveliko pišu.

Istovremeno, stižu najave i prvih zimskih pojačanja ekipe Partizana.

Znate već da iskusni štoper Slobodan Rajković već trenira sa crno-belima u iščekivanju novog angažmana posle šestomesečne pauze, trener Partizana Savo Milošević bi ga rado video u svom timu na proleće, a na upravi je da taj posao dovede do kraja.

Ali, nije samo Rajković Partizanova meta.

''Informer'' prenosi najnovija saznanja da je i ofanzivni vezista Miloš Jojić sve bliže povratku u Partizan, s obzirom na loš status koji ima u turskom Bašakšehiru, gde u takmičarskim mečevima nije igrao još od 12. maja i utakmice sa Ankaragučuom.

Ugovorom je vezan do juna 2021, ali s obzirom da više nije u planovima stručnog štaba Bašakšehira, za očekivati je da već ove zime promeni sredinu.

Partizan će morati da računa i na određeno obeštećenje ukoliko želi Jojića, ali to ne bi trebalo da bude problem ukoliko sa Pavlovićevim transferom sve bude kako se najavljuje.

Dolazak Jojića bi na vreme popunio prazninu, koja bi mogla da nastane u slučaju skorog odlaska Sejdube Sume. Doduše, omaleni Gvinejac još uvek ima vremena i da produži ugovor sa Partizanom, ali za sada nema nagoveštaja da će on to i učiniti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Friday, 22.11.2019
22:57

Kakve pare kad se da menadzerima njihovo partizanu ostane minimalac a ova pojacanja dolaze u klub veterana

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 22.11.2019
17:38

Ukoliko Rajković dođe umesto Pavlovića, a Jojić umesto Sume Partizan neće biti jači već slabiji jer je Pavlović bolji od Rajkovića, a Suma od Jojića. Rajković bi bio pojačanje kada bi igrao umesto Ostojića, a Jojić može samo da pojača konkurenciju u timu na poziciji gde su već Suma i L.Pavlović.

avatar
REVØLT
Saturday, 23.11.2019
16:56

Sve ce to Miralem izravnati:-D ako dodje umesto Tosica.

avatar
REVØLT
Friday, 22.11.2019
16:30

Jojic umesto Sume, Sulejmani umesto Tosica i Mitrovic umesto bilo koga:-D

avatar
REVØLT
Friday, 22.11.2019
16:30
avatar
Momcilo Stojanovic
Friday, 22.11.2019
12:41

O kakvim velikim parama se ovde govori ? Prvo golub je još na grani,drugo,klubu za normalno funkcionisanje je potrebno oko miliom eura mesečno,duguju se plate,uzet avans od državnih sponzora zaključno sa 2022.godinom,za plaćanje licence. Gde tu neko vidi veliki lili bilo kakav novac.

avatar
magister
Friday, 22.11.2019
12:24

Povratci igrača koji praktično - ne igraju, mogu da budu dobri za Partizan, uglavnom to zaista jesu dobri igrači, ali, mogu biti i mač sa dve oštrice. U smislu, radi se o igračima sa statusom, desi se da dobiju i u timu i u klubu status koji svojim učinkom ne zaslužuju, a koji se pre svega bazira na, za naše uslove, veoma skupih ugovora koje potpisuju. Iskreno me raduje da dođu i Rajković i Jojić, ali u situaciji u kojoj su, jedan bez ugovora i igre već nekoliko meseci, drugi van takmičarskog pogona u ekipi takođe nekoliko meseci - ne bi trebalo da dobiju nikakve basnoslovne ugovore. Partizan im je šansa da se vrate u ozbiljan fudbal.

Moram da primetim i za Lazara Markovića, za čiji sam povratak baš navijao, a pre čega se onoliko pisalo u odlasku u Dinamo Z, da mi sad sve to deluje kao poslovni manevar. Priča o interesovanju drugih, i velikom transferu, da bi u Partizanu na kraju dobio i više nego što u tom trenutku treba. Da, Markec je dao valjda 5 golova na isto toliko utakmica, ali činilo mi se da u njegovoj igri uopšte nema strasti. Svi su se oni već obezbedili finansijski i kao da više nemaju sportske ambicije, što za Partizan ne bi bilo dobro. Nadam se da grešim, ali, inače majstorsku igru Markeca, najpre čitam kao - pomalo ležernu. Partizanu treba onaj Marković koji se u Liverpulu kod Rodžersa borio za mesto u prvih 11, igrajući i desnog beka, i zadnjeg veznog, kad je to od njega traženo. Isto očekujem i od Rajkovića i od Jojića. A od Partizanove uprave da napravi pristojne ugovore, ali i da obezbedi interes Partizana (osim njihove igre) kod sledećih njihovih transfera.

Verovatno će osim Pavlovića u januaru otići i Miletić, možda i još poneko, pa se nadam i oproštajnoj za Vulićevića (veliko srce), ali i dovođenju adekvatnih pojačanja na pozicije desnog beka (ne pratim kako igra Cucin na pozajmici?) i na druge pozicije koje će ostati upražnjene, a posebno rešavanje pitanja centarfora, jer trenutno Sadik praktično i nema konkurenciju, plus, lako može da se dogodi da dobijemo i za njega ponudu koju nećemo želeti da odbijemo (platimo ga 1.7, a neko nam ponudi npr. 6).

avatar
REVØLT
Saturday, 23.11.2019
10:07

Ležer Marković je Zoran Tošić 2.

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 22.11.2019
12:24

Rajković i Jojić su top ali ajdeeee bree dajte našem ljubimcu Leonardu MILIONČE po sezoni sad imamo lovu!

avatar
Offside
Friday, 22.11.2019
12:15

Nama gori na poziciji spica i to treba resiti prvo sa sto kvalitetnijim napadacem.Jojic je super opcija i on ne treba da zavisi od Sume vec ga treba dovesti odmah posle napadaca.Rajkovic bi bio super pojacanje u pravom trenutku jer nam pozicija bekova baas skripi.Mada se iskreno bojim da ce se desiti dosta puta vidjen scenario,kod nas samo odrzava formu a u januaru ode negde drugde za vece pare.

avatar
REVØLT
Saturday, 23.11.2019
10:06

Rajkovic je stoper.