Parker: "Dokazaću da imam kvalitet"

Autor: Beta Beta
četvrtak 08.01.2015.
14:04
Izvor: Beta

Peto Zvezdino pojačanje u zimskom prelaznom roku Džošua Parker izjavio je na promociji da će opovrgnuti sve sumnje i dokazati da poseduje kvalitet.

domzalec.si
domzalec.si

Povezane vesti

Novi fudbaler Crvene zvezde Džošua Parker izjavio je danas da je u redove šampiona Srbije došao zbog njegove istorije i da će se potruditi da dokaže da ima kvalitet.

"Nisam tražio ničiji savet kada sam dolazio, klupska istorija govori sama za sebe. Ljudi će govoriti dobre i loše stvari, ali odluka je moja i mislim da sam dobro izabrao. Opovrgnuću sve sumnje i dokazaću da imam kvalitet", rekao je Partker na predstavljanju na stadionu "Rajko Mitić".

Parker je potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvezdom i nosiće dres sa brojem 23 koji je nosio i u svom prethodnom klubu.

"Srećan sam što sam u Zvezdi, sam proces oko transfera je bio spor, ali zadovoljan sam što sam ovde. Došao sam da uspem i osvojim titulu. Želim da pokažem šta umem i uveren sam da ću se brzo uklopiti", rekao je 24-godišnji napadač.

Parker je karijeru počeo 2009. godine u Kvins Park Rendžersu, a igrao je na pozajmicama u Nortemptonu, Vajkombu, Oldamu, Daganam i Redbrižu i Oksfordu i nije postigao nijedan gol.

On je 2013. godine potpisao za Domažale, odakle je prešao u Zvezdu.

"Kada sam ušao u prvi tim Kvins Park Rendžersa trener me je stavio na desnog beka. Taman kada sam se spremio za novu ulogu, opet mi je promenjena pozicija. Posle toga sam otišao u Sloveniju, da dokažem da sam napadač", rekao je Parker.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke