''Parni valjak'' melje, još četiri komada, ali šta je sa Holenderom?

Autor: Darko Mitrović
subota 20.03.2021.
16:51
Izvor: Sportske.net

Ne samo da Partizan pobeđuje, već to čini i veoma ubedljivo.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nastavili su seriju pobeda i upisali osamnaestu u nizu, u svim takmičenjima.

U okviru 28. kola Linglong Superlige, crno-beli su danas savladali OFK Bačku u Bačkoj Palanci rezultatom 4:0, a trijumf je mogao da bude i ubedljiviji, imajući u vidu i brojne propuštene šanse.

Filip Holender je u prvom poluvremenu propustio čak tri velike prilike, u desetom minutu je i stativa bila saveznih domaćina koji jeodolevao sve do 44. minuta, kada je posle centaršuta Asana sa desne strane, loptu glavom u mrežu posla sve efikasniji štoper Igor Vujačić - 1:0.

Ali, kada se sudija pripremao da označi kraj poluveremena, Holender je prilikom jednog doskoka osetio jak bol u predelu leđa i nije mogao da nastavi utakmicu, što je najveća briga za crno-bele posle ovog susreta.
 
U poluvremenu je Bajbek zamenio Holendera i već posle tri minuta igre našao se u dobroj prilici posle saradnje sa Lazarom Markovićem, ali je loptu iskosa sa leve strane poslao pored gola.

Ipak, nije se dugo čekalo na drugi gol Partizana. Bila je to najlepša akcija na utakmici, tekla je munjevito po levoj strani, Lazar Marković je prosledio loptu napred za Jojića, on je odmah uposlio asana u kaznenom prostoru, a Japanac na najbolji način završio akciju  lopta je u mreži, Partizan je poveo sa 2:0.

Samo četiri minuta kasnije, Partizan je rešio pitanje pobednika na ovoj utakmici. Opet Asano, ovoga puta po desnoj strani, uposlio je Bajbeka čiji udarac krajnjim naporom zaustavlja golman Milojević, ali na odbijenu loptu natrčava Lazar Marković u šalje je u mrežu - 3:0.

Novu veliku priliku Bajbek je propustio u 75. minutu, kada je posle centaršuta Lazara Markovića sa desne strane šutirao sa desetak metara, ali je opet golman domaćih uspeo da zaustavi loptu, baš kao i par minuta kasnije, kada je Bajbek šutirao iskosa sa leve strane.

Sam finiš meča obeležio je mladi Nemanja Jović, koji je posle centaršuta Lazara Markovića sa desne strane rutinski savladao Milojevića  4:0.

Golovi OVDE.

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Saturday, 20.03.2021
17:09

Znao sam da kad prorade Zeka i Markec više nema zime, plus što odlično sarađuju ko god da igra u veznom i napadu.