"Parni valjak" upalio motore, gde je Everton?!

Autor: Milovan Longinov
petak 12.01.2018.
10:30
Izvor: Sportske.net

Crno-beli startovali sa zimskim pripremama.

Sportske/Pavle Knežević
Sportske/Pavle Knežević

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan danas je počeo zimske pripreme za istorijsko proleće u kom će se posle 13 godina igrati u Evropi.

Kao što se i moglo očekivati, na spisku se nalazi veliki broj igrača, među kojima i dosta fudbalera iz omladinskog pogona.

Jedan od najboljih igrača Partizana Everton Luiz nije se pojavio na današnjoj prozivci, ali kako nam je rečeno, on će se uskoro pojaviti na pripremama.

Podsetimo, spekulisalo se da je Brazilac navodno blizu odlaska iz Humske u italijanski Spal, koji mu nudi 700.000 evra godišnje, 200.000 više nego Partizan, ali uskoro se očekuje više informacija.

Prvi golman Vladimir Stojović je bio prisutan na prozivci u civilu, ali to ne treba da brine Grobare, pošto je samo trenutno van stroja zbog stomačnog virusa.

Takođe, nema štopera Ćirkovića, dok je tu i treći golman Stevanović koji jesenas nije dobijao šansu, pa je pitanje šta će biti sa njim.

Tu je i Dušan Vlahović, ali on takođe nije igrao jesenas, očekuje se da ove zime ode u Fiorentinu kada napuni 18. godina.

Na spisku su:

Vladimir Stojković, Marko Jovičić, Nemanja Stevanović, Jovan Trnić, Nemanja R Miletić, Nemanja G Miletić, Svetozar Marković, Filip Jović, Strahinja Bošnjak, Bojan Ostojić, Milan Mitrović, Miroslav Vulićević, Dušan Vlahović, Luka Cucin, Slobodan Urošević, Nemanja Antonov, Zoran Tošić, Marko Janković, Strahinja Jovanović, Everton Luis, Nebojša Kosović, Jovan Nišić, Marko Jevtović, Milan Radin, Saša Ilić, Armin Djerlek, Sejduba Suma, Danilo Pantić, Veljko Birmančević, Ognjen Ožegović, Vladimir Djilas, Leandre Tavamba i Djordje Jovanović.

Everton Luiz Filip Stojkovic

Fudbaleri Partizana će u Beogradu trenirati do 24. januara, kada se ekspedicija crno-belih seli na Kipar, gde će ostati do 9. februara.

Crno-beli će na Kipru odigrati šest utakmica. Prva je zakazana za 27. januar protiv poljskog Gornika iz Zabrzea, dva dana kasnije protiv Slovana iz Libereca, a 1. februara protiv ukrajinske Žirke. Za 3. februar zakazan je susret sa češkom Teplicom, da bi 6. februara Partizan igrao protiv letonske Liepaje i generalna proba zakazana je za 8. februar protiv beloruskog Šahtjora iz Soligorska.

Partizan će drugi deo sezone početi 15. februrara utakmicom protiv Viktorije Plzenj u šesnaestini finala Ligi Evropa na svom stadionu, a revanš je zakazan nedelju dana kaznije u Češkoj.

Crno-beli a će do kraja sezone igrati i u Kupu Srbije i domaćem prvenstvu, u kom posle 22 kola zauzimaju drugo mesto na tabeli sa 48 bodova, devet manje od drugoplasiranog "večitog" rivala Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrgud1_dq
Friday, 12.01.2018
12:28

Zar je taj Đilas još u Partizanu?

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 12.01.2018
14:11

Ne samo da je jos uvek tu nego ima 4000 evra mesecnu platu...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 12.01.2018
17:28

Njega -navijaci- drze u Partizanu. Prima platu od kluba, a procenat daje njima.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 12.01.2018
15:48

Baš me zanima komu dođe neki rod Đilas

avatar
Lav
Friday, 12.01.2018
12:13

Devet manje od prvoplasirane Crvene Zvezde.. Samo da ispravnim gresku novinara..

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 12.01.2018
11:50

1) Stojkovic, Stevanovic, Jovicic, Trnic- 2) Vulicevic, Cucin, 5) Miletic, Ostojic, Markovic, 6) Mitrovic, Bosnjak, 3) Antonov, Urosevic, * Miletic- 8) Kosovic, Nisic, 4) Everton (?), Radin, Jovic, * Jevtovic- 7) Tosic, Jankovic, 10) Suma, Ilic, Birmancevic, Djerlek, 11) Pantic, Jovanovic Strahinja, 9), Jovanovic Djordje, * Tavamba (?), Ozegovic, * Vlahovic, * Djilas- sacuvaj Boze. Poslati barem jednog od klinaca stopera na pozajmicu (pitaj Boga zasto to vec nismo uradili), poslati na pozajmicu i Jovica i Strahinju, mozda i Djerleka.

avatar
indija durot
Friday, 12.01.2018
11:47

pre mesec dana sam napisao da everton odlazi a grobari hteli da me rastrgnu.

avatar
Dača
Friday, 12.01.2018
19:30

Svako ko poznaje način rada Partizanove uprave to je shvatio odavno.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 12.01.2018
11:34

Veljko:-D Kako sad 700 hiljada, zar je moguce da ce otici u taj levi klub za samo 200 vise, nemojte to da dozvolite!!!