Kiks Partizana po nerealnim uslovima!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 07.11.2021.
22:10
Izvor: Sportske.net

U Humskoj veliko iznenađenje!

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Šok u Humskoj. 

Ekipa Partizana nije uspela da savlada Proleter na svom stadionu, bilo je 0:0 u veoma teškim uslovima, posebno u drugom poluvremenu. 

Jasno je bilo da su crno-beli izuzetno umorni i da će morati dobro da se pomuče ne bi li stigli do tri boda protiv Proletera. Muka je, itekako, bilo. 

Gosti su prvi imali dobru šansu kada je Popović spasio svoj gol, da bi u 7. minutu Rikardo uspeo da se izbori za šut, ali ne i da pogodi. 

Jako spor tempo utakmice je viđen u prvom poluvremenu kada ni jedni, ni drugi nisu pretili sve do 28. minuta kada je konačno Jović razbio monotoniju i šutirao je, ali je Petrić izrastao u junaka prvog poluvremena. 

Do kraja poluvremena beležimo i šut Rikarda, ali pored gola, probao je glavom napadač vodećeg tima Super lige. 

Drugi deo utakmice je bio jako težak za gledanje, ali ne zbog slabog fudbala, nego zbog činjenice da se magla spustila na stadion u Humskoj i baš ona je pravila velike probleme i jednom i drugom timu, a možda najviše nama gledaocima i komentatoru utakmice. 

Uveo je trojicu na poluvremenu Stanojević (Meniga, Uroševića i Terzića), a Partizan je bio sve prodorniji i opasniji. Rikardo je promašio dobru šansu, potom je probao i Marković, a onda u 68. minutu penal nakon igranja rukom, desilo se baš kada se ništa nije videlo od magle, i snimak neće moći da potvrdi da li je bilo penala ili ne, uglavnom, sudija je pokazao na belu tačku, gosti se i nisu previše bunili, a Rikardo je izrastao u tragičara ovog meča jer mu je Petrić ponovo odbranio udarac. 

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Neverovatna ofanziva Partizana u samoj završnici. Ređale su se šanse, Vujačić, Miletić, pa Pantić, sve je branio Petrić.

Sve karte je Stanojević bacio na napad, ali nije bilo dovoljno za pobedu danas, a svakako, Petrić je junak današnjeg dana. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 07.11.2021
23:23

Odlaskom Sume Partizan više nema maštovitost u igri. Svaku utakmicu igra po istom šablonu. Ukoliko protivnik uspe da "isključi" Rikarda ili ukiliko isti ima loš dan kao večeras, Partizan je nemoćan. Ustalom, to se videlo i protiv belgijanaca, ali i u par utakmica pre te. U svakom slučaju za mene ovo večeras uopšte nije iznenađenje. Šta više, bojim se da će do kraja jeseni Partizan kiksnuti još bar par puta.