Najubedljivija pobeda silnog Partizana!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.02.2021.
14:49
Izvor: Sportske.net

Silovito u Inđiji za najubedljiviju pobedu ove sezone.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipa Partizana je odigrala sjajnu utakmicu protiv Inđije na gostovanju po nešto lošijem terenu od očekivanog, bilo je 0:6 (0:3). 

Crno-beli su već u 6. minutu stigli do kaznenog udarca, tada je Marković proigrao Obradovića koji se našao u šesnaestercu, Aleksić ga je oborio, a sudija Simović je bez razmišljanja pokazao na belu tačku. Siguran izvođač penala bio je Bibras Natho, kao i uvek do sada. 

Partizan je stvarao šanse, Lazar Marković je propustio jednu odličnu kada je loše šutirao, potom je i Štulić imao svoju šansu kada je Jovičić odbranio, a onda novi gol u mreži Inđije pred kraj poluvremena. 

Igrao se 41. minut kada je Asano dodao do Markovića, upisao sebi prvu asistenciju pošto je Lazar pogodio mrežu. 

Par minuta nakon toga, velika greška golmana Jovičića, previše se igrao u svom kaznenom prostoru, praktično dodao loptu do Asana koji beleži novu asistenciju, ovoga puta Jojiću koji pogađa za 0:3. 

Već na startu drugog dela igre Partizan je postigao novi gol. 

Na 4:0 povisio je Takuma Asano, videli smo novu dobru akciju Partizana, dobar dupli pas sa Nathom i crno-beli su od 51. minuta već imali prednost koju nikako nisu smeli da ispuste. 

Upravo nakon tog gola Stanojević je odlučio da napravi veliki broj izmena, odmah su šansu dobili Holender, Suma i Jović. 

Moglo je da bude i 5:0 u nekom od narednih napada, Suma je propustio šansu kada je Jovičić dobro intervenisao. Šansu je dobio kasnije i Lazar Pavlović, kao i Bajbek, imali su i oni skoro pola sata da se dokažu, a Stanojević je u 65. minutu već iskoristio sve izmene.

Igrao se 78. minut kada je Partizan stigao do novog gola, došlo je do nesporazuma dvojice igrača Inđije, Jović je to iskoristio i pogodio pored ponovo nemoćnog Jovičića. 

Ni to nije bilo sve, pogodio je i Vujačić, drugi put uzastopno, posle kornera je sačekao odbitak od stative i pogodio za veoma ubedljivu pobedu Partizana. 

I tempo je opao, Inđija je pokušavala da stigne do utešnog gola, ali promene rezultata nije bilo, Partizan je slavio novu pobedu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Friday, 26.02.2021
21:50

Mi sa ovakvim veznjacima u svakom meču treba da ćušnemo bar 3 komada

avatar
Dexa
Friday, 26.02.2021
15:44

Hahhahahhaha Aloeee INĐIJA, nije Liverpul !!!!!!!!!