Partizan bez primljenog gola do trijumfa, konačno Bajbek!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 25.01.2021.
15:48
Izvor: Sportske.net

Savladan treći tim Ukrajine.

FK Partizan Twitter
FK Partizan Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ostvarili su pobedu na pripremama u Turskoj gde su savladali ekipu Desne sa 1:0.

Nismo videli previše akcije u prvom delu meča, na početku jalovu inicijativu ukrajinske ekipe, ali i pokušaj Bajbeka koji je gađao praktično iz mrtvog ugla.

Zakasnio je potom Vujačić na loptu poslatu sa leve strane, pa je poluvreme završeno bez pogodaka.

Ono pravo usledilo je u 54. minutu.

Akciju Partizana započeo je Suma proigravši Lutovca po desnoj strani koji je potom uposlio Žan-Kristofa Bajbeka, pa je Francuz konačno postigao svoj prvi gol u dresu "crno-belih"

Nedugo potom pokušala je i Desna sa distance, međutim bio je to lak plan za Stojkovića.

Stanojević je od 60. minuta promenio šestoricu fudbalera, od tada je igra beogradskog tima bila dosta tečnija, pa smo videli i nekoliko opasnih akcija raspoloženih Lazara Markovića, Asana i Natha.

Pobeda koja svakako može da raduje Aleksandra Stanojevića, ekipa nije primila gol, i Bajbek je konačno proradio i možda rešio goruće pitanje napadača u nastavku sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF THE JUNGLE♢⭐♢⭐♢⭐
Monday, 25.01.2021
16:31

Partizanu je protiv Rubina poništen regularan gol zbog nepostojećeg ofsajda. Rubinu je priznat gol nakon prekršaja nad Markovićem i dosuđen nepostojeći penal nakon kojeg su dali gol. Sam sudija je napravio 3 gola razlike u korist Rubina. Na to i sastav sa N.Stevanovićem koji je očajno branio, sa Brežančićem na levom beku koji je treći levi bek i veoma slabo igra i bez Zdjelara na sredini što je nazmislivo protiv ozbiljnog protivnika. Danas je sve to izostalo pa je logično Partizan pobedio bez primljenog gola.