Partizan bez Sume na Javor, vezista napušta Humsku?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 17.02.2021.
09:32
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Ponuda je na stolu.

2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan danas čeka teško gostovanje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa Javorom, ali po svemu sudeći neće računati na Sejdubu Sumu.

Kako prenosi Telegraf, Gvinejac ima ponudu iz američke MLS lige i klub je odlučio da ne putuje u Ivanjicu, dok situacija ne bude bila jasnija kako se na teškom terenu ne bi rizikovala eventualna povreda.

Za sada nije poznato o kojem se klubu radi, razmenjena su "pisma o namerama" i sve tri strane pokušavaju da utanače saradnju, prenosi isti izvor.

Suma je bio pošteđen treninga u prethodna dva dana uz dozvolu trenera ekipe Aleksandra Stanojevića, pa je jasno da klub ne želi da rizikuje ništa kako ne bi ugrozio transfer ofanzivnog veziste.

"Crno-beli" su ove zime istakli da neće razmišljati o ponudama za Sumu koje su manje od 3.000.000 evra, ali za sada nema detalja o visini potencijalnih transfera.

Klubovi američke MLS lige mogu da kupuju od 10. februara do 4. maja i zato se otvorila mogućnost za transfer i van standardnog roka u Evropi.

Čelnici Partizana su ranije isticali da je klub odbio dve ponude za Sumu, tada ni sam igrač nije bio zadovoljan uslovima, ali sada bi mogao da napusti Humsku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 17.02.2021
21:53

Ovo je očigledno uništavanje onoga što je od Partizana ostalo. U poslednjih godinu dana prodato je sve što vredi, jedino je Suma još ostao. No, eto našao se kupac sa nekom verovatno interesantnom ponudom, tako da će i Suma otići. Isti ljudi će opet profitirati na nečemu što nisu stvarali i što im dođe kao nekaq vrsta poklona. Da stvar bude još gora, situacija bez publike na stadionima dobro je došla, jer se ni navijačima ne polažu računi. Na leto ćemo dovesti još nekog ko se po svetu naigrao fudbala, nekog ko će u Partizanu lagano završavati fudbalsku karijeru. Užasno je na šta je Partizan spao.