Partizan bije svoje brige - Protiv Flore sa nekoliko pitanja

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 25.11.2021.
09:20
Izvor: Sportske.net

Pobeda sigurno, a remi praktično, vode Partizan u nastavak takmičenja.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana sastaju se danas od 16.30 sa ekipom Flore u Talinu u meču pretposlednjeg kola Lige konferencija.

Turbulentan period sa mnogo utakmica uzeo je svoj danak i u Partizanu. Umešao je prste i koronavirus, pa je tako lišio Aleksandra Stanojevića brojnih mogućnosti pred ovaj meč. Klub iz Humske je definitivno veliki favorit i prema stanju na tabeli, a i po igračkom kvalitetu.

Ipak, sa velikom dozom opreza ulaze u ovaj meč, što je najavio i Aleksandar Stanojević rekavši da je svestan prednosti domaćeg terena uoči utakmice.

"Došli smo da pobedimo da bi dočekali proleće. Poštujemo Floru. Ne možemo nadmeno da komentarišemo, jer je evropska utakmica, ali cilj nam je pobeda", rekao je trener crno-belih dodajući da je upoznat sa kvalitetom Flore.

Na njegovu žalost, neće moći da računa na nekolicinu fudbalera. Odranije nema Filipa Holendera, kojem su se redom priključivali Nikola Terzić, Ivan Obradović, Bibars Natho i Igor Vujačić, dok su se u međuvremenu oporavili Nemanja Jović i Lazar Marković. Međutim, pomenuti dvojac je rovit otputovao u Talin i pitanje je hoće li biti spreman da startuje duel ili će svojom brzinom i načinom igre zaigrati u nastavku i pokušati da, ukoliko ne bude išlo, pokrenu ekipu.

Postavlja se pitanje navalnog dela tima i ko bi mogao uz levu aut-liniju. Jović je zaigrao u završnici meča sa Vojvodinom, još nije u pravom ritmu, ali Stanojević bi mogao da ga baci u vatru. Ukoliko to pak ne bude slučaj, Lutovac je spreman da "uskoči", s tim da bi on prešao na desnu stranu, dok bi Kvinsi Menig igrao na svojoj omiljenijoj, levoj.

PARTIZAN: Popović - Miljković, Miletić, Saničanin, Urošević, Zdjelar, Šćekić - Pantić - Jović, Menig - Gomeš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke