Partizan briljira, ali čime Stanojević juče nije bio zadovoljan?

Autor: Darko Mitrović
petak 12.03.2021.
19:18
Izvor: Sportske.net

Kao i Asano...

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti


Partizan je svoju sve dužu seriju pobeda nastavio juče, pobedom nad Voždovcem (4:0) u četvrtfinalu Kupa Srbije, a navijači crno-belih su uz rezultat hvalili i igru ekipe Aleksandra Stanojevića, koja je u najvećem delu meča dominirala na terenu.

Iz meča u meč sve su bolji i Lazar Marković i Miloš Jojić, uz njih briljira i Bibars Natho, odličan je i Holender u napadu, a najbolji strelac Takuma Asano konstantno igra na visokom nivou, mada je sinoć bio samokritičan, smatrajući da je mogao bolje. Odbrambeni tandem Svetozar Marković-Igor Vujačić sjajno sarađuje, na bekovima su se ustalili Miljković i Obradović, a u odsustvu Zdjelara, Aleksandar Šćekić ga izvanredno odmenjuje u tandemu sa Jojićem.

Naravno, kapiten Vladimir Stojković odlično obavlja posao na golu, a sve bolji je i mladi Popović koji naizmenično deli minutažu sa iskusnijim kolegom.

Sve su to razlozi za zadovoljstvo u Partizanu, ali trener Stanojević je juče video i neke slabosti u igri svog tima.

''Zadovoljan sam, ali malo smo imali problema na početku. Protivnik nam je lako dolazio na 20-30 metara od gola. To nam se dešavalo i u prošloj utakmici, tako da te stvari moramo da rešimo. Ostalo je bilo dosta dobro'', istakao je Stanojević.

Drugu zamerku Stanojević je uputio mlađim igračima koji su dobili priliku u drugom poluvremenu.

''Cilj je da igramo timski. Ovi mlađi moraju bolje. Protiv Rada su igrali dobro, sada nisam zadovoljan kako su ušli u utakmicu. Ostaje nam da vežbamo i da menjamo neke stvari'', konstatovao je Stanojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke