Partizan će platiti ceh Zvezdine eliminacije iz Evrope?

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.11.2023.
21:45
Izvor: Sportske.net, Tanjug

Otprilike u tom smeru razmišlja čovek koji je sa Zvezdom osvojio evropsku titulu.

EPA-EFE/ANTHONY ANEX
EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde su još uvek u neverici šta su njihovi ljubimci sinoć promašili u Bernu i kako su olako primili dva gola, baš u periodu igre kada su na drugoj strani stvorili najveći broj stopostotnih šansi.

Ti promašaji su skupo plaćeni, ne samo porazom od Jang bojsa od 2:0, nego i eliminacijom sa evropske scene, ranije nego što se očekivalo.

Ostaje još taj meč sa Mančester sitijem na ''Rajku Mitiću'', ali neće imati takmičarsku draž, jer je u Zvezdinoj grupi sve već rešeno, a dan posle poraza u Bernu ređaju se brojne reakcije, kritike i komentari o sinoćnjoj utakmici.

Među onima koji su danas izneli svoj stav na ovu temu je i Zvezdino legendarno krilo, fudbaler koji je sa crveno-belima 1991. godine osvojio titulu prvaka Evrope. Naravno, u pitanju je Dragiša Binić koji se oglasio u razgovoru za ''Tanjug''.

Za razliku od mnogih drugih, on nije previše kritički raspoložen prema ekipi trenera Bahara i smatra da je Zvezda prikazanom igrom zaslužila mnogo bolji rezultat.

''Činjenica je da se igrački dižemo, jedini minus ove sezone su izgubljeni bodovi od Jang Bojsa. Nismo imali sreće, moralo je da bude 2:0 posle pet minuta, na kraju bar četiri od onih šest sedam-šansi moralo je da završi u mreži'', izjavio je Binić.

On smatra da je posle svega ovoga Zvezdin imperativ da dobije predstojeći večiti derbi koji će se igrati u Humskoj za tri nedelje.

''Mi sad moramo da se konsolidujemo, pobeda u derbiju je pod obavezno, zbog samopouzdanja igrača, ali i navijača. Najlakše je kritikovati'', naglasio je Binić koji doduše ima zamerke na pojedine poteze trenera Bahara, kao što je uvođenje u igru Kataija i Kange tek u finišu.

''Kod mene to ne bi moglo'', dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke