Partizan će "skockati" tim - Iliev ne da Sumu, a onda poslao poruku klubu koji želi Asana!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 17.06.2021.
22:40
Izvor: Sportske.net

Šta ima da kaže Ivica Iliev?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

I dalje udela u upravi Partizana ima Ivica Iliev koji je za "Novosti" istakao nekoliko bitnih detalja iz aktuelnog stanja crno-belih. 

"Imamo želju da u narednih desetak dana skockamo tim i da trener Aleksandar Stanojević na pripreme u Sloveniju povede ekipu na koju će da računa od starta. Poznato je da 17. jula počinje prvenstvo, da 22. jula startujemo u kvalifikacijama za Ligu konferencija", rekao je Ivica Iliev za "Novosti". 

Da li će biti odlazaka i ko bi mogao da napusti crno-bele? Govori se najviše o strancima, pre svih o Banjaku i Sumi, a slovenački mediji su počeli temu njihovog dolaska u Olimpiju iz Ljubljane koju je preuzeo Savo Milošević. 

"Volim Savu mnogo, ali odmah da poručim i njemu i našim navijačima: od toga nema ništa", rekao je Ivica Iliev. 

Iliev je govorio o novom timu, pre svih o potpisima koji su se desili u prethodnih nekoliko dana, a to su potpisi Nemanje Jovića i Danila Pantića, a onda se osvrnuo na Takumu Asana koji je nadomak prelaska u turski klub. 

"Bilo koji klub koji želi da angažuje Asana mora da zna da je potencijalno, u velikom administrativnom problemu. Jer, Asano je prekršio ugovor sa Partizanom i nema dozvolu da menja sredinu", rekao je Iliev. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke