Partizan će večeras imati podršku i iz Tel Aviva, udružuju se veliki rivali!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.02.2022.
12:20
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Jedan od njih je več najavio da će se večeras i u Izraelu bodriti Partizan.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Od 21 čas u Pragu fudbaleri Partizana odigraće prvi meč plej-ofa za plasman u osminu finala Lige konferencija protiv domaće Sparte.

A da će se ova utakmica pomno pratiti i u Tel Avivu, potvrdio je nekadašnji vezista Partizana Marko Janković koji igra za tamošnji Hapoel.

''U Tel Avivu mi je super, klub je odličan, a u ovom gradu je i bivši igrač Partizana Đorđe Jovanović koji nastupa za Makabi, dok je trener tog kluba Mladen Krstajić, tako da ima nas koji ćemo navijati večeras'', izjavio je Janković za TV Arena sport

U Izraelu su Hapoel i Makabi veliki rivali, a pre nego što budu gledali Partizanov meč, Krstajić i Jovanović će takođe biti na velikom iskušenju u Ligi konferencija, s obzirom da će im rival večeras od 18:45h biti holandski PSV.

Utakmicu PSV -  Makabi moći ćete da pratite u prenosu na kanalu Arena sport 1x2.

Inače, Janković se prisetio prethodnog Partizanovog ''evropskog proleća'' iz 2018. kada su crno-beli eliminisani od češće Viktorije Plzenj.

''Sećam se tih mečeva protiv Plzena. Bili smo zadovoljni žrebom jer smo bili uvreni da možemo da igramo protiv njih, što se na kraju i pokazalo kao tačno, pogotovo u Beogradu gde smo imali pregršt prilika za postizanje gola, a rezultat je na kraju bio svega 1:1. U Češkoj smo prvi gol primili u 67. minutu, a drugi u sudijskoj nadoknadi kad smo već svi krenuli napred. E, to su vam Česi, koriste svaku situaciju da vas kazne i zato je potrebno biti koncentrisan", upozorava Janković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke