Partizan - Da li je vreme za provereni tandem Krstajić-Stanojević?

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.05.2022.
23:18
Izvor: Sportske.net

Bila bi to zanimljiva opcija.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ekipa Partizana pokušaće da se na kraju sezone domogne trofeja u kupu, prvi put posle tri godine i na taj način pokaže da sve ono što je ove godine urađeno nije bilo uzalud, kada već crno-beli nisu mogli do titule prvaka.

U AdmiralBet-u je kvota na pobedu Partizana 3.85, a prelaz 2-2 donosi fantastičnu kvotu od 6.00.

Ipak, postavlja se pitanje šta ako Partizan ne uspe i da li će trener Stanojević ostati na klupi crno-belih, s obzirom da uprava kluba ima puno poverenje u njega.

Prethodnih dana bilo je spekulacija da bi Mladen Krstajić mogao da ga nasledi na klupi Partizana, s obzirom da je pre par dana okončao saradnju sa Makabijem iz Tel Aviva.

Ali, postoji još jedna opcija.

Krstajić je pre nešto više od decenije uspešno sarađivao sa Aleksandrom Stanojevićem u Partizanu, tokom Stanojevićevog prvog mandata na klupi kluba iz Humske. Tada je Krstajić bio u ulozi sportskog direktora u kojoj se zadržao nekoliko meseci i potom napustio Humsku zbog neslaganja sa tadašnjim predsednikom Draganom Đurićem.

Navijačima Partizana iz tog perioda je posebno draga pobeda nad Zvezdom na ''Marakani'' od 2:0, golovima Šćepovića i Vukića, a od povratka Stanojevića na klupu crno-belih, Partizan nikako da pobedi Zvezdu.

Možda je Krstajić ''karika koja nedostaje''?

Doduše, on se poslednjih godina profilisao kao trener, bio je i selektor našeg nacionalnog tima, ali možda bi mu prijao i povratak u direktorsku fotelju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke