Partizan dobija još jednog odličnog golmana?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.09.2021.
22:33
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Ako se po jutru dan poznaje...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Iako trener Aleksandar Stanojević ove sezone ima veliki izbor kvalitetnih golmana, crno-beli razmišljaju i o narednim godinama, pa se ovih dana na probi u Partizanu nalazi i mladi crnogorski golman, 21-godišnji Balša Popović.

On je danas nastupio u trening-utakmici između Partizana i Teleoptika, branio je po poluvreme za obe ekipe, a sjajan posao je uradio u drugom poluvremenu kada je odličnim intervencijama sprečio teži poraz ''Optičara'' od konačnih 4:1.

Popović je mladi reprezentativac Crne Gore, a na probu u Partizan je došao iz Grblja.

Njegov današnji nastup gledao je i nekadašnji golman Partizana Đorđe Pantić koji se u izjavi za ''Telegraf'' veoma pohvalno izrazio o Popoviću.

''Istina je, Popović je bio veoma dobar na današnjem meču, ostavio je pozitivan utisak. To je profil golmana kakav bi sigurno u perspektivi odgovarao Partizanu. Dobro je građen, ima dobru visinu i hitrinu koja to prati, pravovremeno donosi dobre odluke, dobro i brani gol, ali igra nogama, no, to je moje lično mišljenje.

Odluka je, naravno, na stručnom štabu prvog tima, treneru Aleksandru Stanojeviću i treneru golmana Nemanji Jovšiću, čiji će sud biti konačan'', izjavio je Pantić.

Inače, od aktuelnih golmana Partizana na kraju sezone ističu ugovori Lukaču i Nemanji Stevanoviću, a Aleksandru Popoviću već u januaru.

Pitanje je ko će od njih ostati i naredne sezone, mada treba očekivati i produženja, pogotovo kada je Popović u pitanju, a i Stevanović je nedavno izrazio želju da ostane u Partizanu do kraja karijere.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke