Partizan dobio mega pojačanje kada je najvažnije!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 26.03.2018.
19:35
Izvor: Sportske.net, mondo

Vreme je bilo.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović konačno se vraća u takmičarski pogon.

Vezista Partizana posle dugih sedam meseci pauze zbog povrede kolena, odigrao je drugo poluvreme u prijateljskom susretu sa Radnikom u Bijeljini, i sada se vraća i u takmičarski pogon.

"Osećam se malo čudno, pauza je bila jako duga. Odigrao sam 45 minuta i mnogo sam srećan, jer je fudbal moj život. Malo samo u kondiciji pao, što je normalno. Dolaze nove utakmicu u Superligi i na meni je da se nametnem za što veću minutažu", rekao je Kosović, a prenosi Mondo.

I pored toga što je bio dugo odsutan, Kosović je dobio poziv Ljubiše Tumbakovića za reprezentaciju Crne Gore.

"Jako sam mu zahvalan što me je pozvao. Mnogo mi znači i mislim da je veliki gest s njegove strane. Kako u Partizanu, tako i u reprezentaciji Crne Gore moram da se dokažem i da pozive u nacionalni tim dobijam i ubuduće", istakao je Kosović i potom otvorio dušu:

"Imao sam dosta vremena za razmišljanje u prošlih šest meseci. Shvatio sam da je fudbal, kojim se bavim od pete godine, moj život. Srećan sam što treniram sa saigračima i što sam sposoban da to činim. Ne radujem se samo utakmicama, već i treninzima. Svaki dan jedva čekam da dođem na Teleoptik", iskren je Kosović.

Nebojsa Kosovic

On se posebno zahvalio stručnjaku za sve vrste povreda, Anriji Milutinoviću.

"Veliku zahvalnost dugujem njemu, mnogo mi je pomogao. Pričali su mi Vule (Miroslav Vulićević) i Balažic (Grega) da će biti malo napornije. Bio sam spreman. Najteže mi je bilo to što sam svaki dan morao da ustajem u sedam sati. Prvih dva meseca su treninzi trajali i po sedam, osam sati. Vozio sam bicikl pod vodom, po dva sata. U nekim trenucima sam hteo da prekinem, ali sam znao da moram da istrajem u tome", otkrio je Kosović, koji priznaje da nije znao kako da se ponaša kada je u subotu opet istrčao na teren.

"Kada sam istrčao na teren nisam znao gde ću. Hteo sam na sve strane da trčim, želeo sam da dam gol, da asistiram, da uklizam. Od silne želje sam zaboravio na savete da ne ulazim jako u duele, jer je loš teren", zaključio je Nebojša Kosović.

Nema sumnje, on će biti od velikog značaja u nastavku sezone, u borbi za odbranu titule.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vladimir Barjaktarovic
Tuesday, 27.03.2018
10:49

Sta se radi sa bombasticnim naslovima. Ne sprdajte se obraza vam.

avatar
Bato C.
Tuesday, 27.03.2018
10:25
avatar
Jelena Renovcevic
Tuesday, 27.03.2018
00:53

Mega pojacanje?Kosovic? Koliko ste vi novinari smesni?

avatar
Milan_89
Tuesday, 27.03.2018
00:13

Mega pojacanje :D

avatar
Monday, 26.03.2018
21:07

Nakon duge povrede svaki igrač ima dosta vremena da razmisli i stvari sagleda iz drugog ugla tako da se igrač vraća obično zreliji ali je pitanje i koliko spreman da sprovede u delo stvari na terenu koje zamisli.