Partizan - Dokle se stiglo sa Gaćinovićem i Manolevim?

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.01.2015.
21:38
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kada bi još dvojica pomenutih igrača ove zime stigli u Humsku, sve želje trenera Marka Nikolića bile bi ispunjene, a Partizan u prolećni deo sezone ušao mnogo jači...

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Posle transfera Stefana Babovića iz Voždovca, a zatim i postizanja dogovora sa Nemanjom Tubićem, ostalo je još da se vidi da li će Partizan do kraja prelaznog roka dobiti još dva željena pojačanja - na desnom beku i veznom redu.

Kako smo već i objavljivali, u pitanju su Bugarin Stanislav Manolev i jedan od najboljih fudbalera Vojvodine i mladi reprezentativac naše zemlje Mijat Gaćinović.

Trener Partizana Marko Nikolić
ne krije da bi Bugarina rado video u svom timu i uveren je da bi Manolev bio pravo rešenje na mestu desnog beka, u iščekivanju Vulićevićevog potpunog oporavka.

''Ne znam dokle se stiglo u razgovorima oko njegovog dovođenja, ali ako može da se napravi kontakt i za sat vremena završi posao bilo bi dobro da se odradi. Ne bi trebalo čekati ni 23. januar i meč sa moskovskim Dinamom, ni neki drugi datum'',
uputio je Nikolić jasnu poruku sportskom direktoru Draganu Ćiriću u izjavi ''Novostima''.

Očigledno, situacija nije takva da bi se posao završio ''za sat vremena'', ali je za očekivati da uprava Partizana iskoristi priliku i realizuje i ovaj transfer.

Što se tiče Mijata Gaćinovića, potpredsednik Partizana Milorad Vučelić je otvoreno rekao da je pomenuti fudbaler interesantan crno-belima i da će se narednih dana ''videti šta može da se uradi po pitanju njegovog transfera u Humsku''.

Dan posle ove Vučelićeve izjave, oglasio se i sam Gaćinović, koji uverava da nije imao nikakve kontakte sa Partizanom, već da mu je prva opcija odlazak u inostranstvo. A i da ostane u Vojvodini, ne bi bio razočaran. Naprotiv.

''O Partizanovom interesovanju ništa ne znam. Ono što znam je da postoji priča o odlasku u inostranstvo, ali pošto još ništa nije konkretno, ne bih govorio o kom klubu je reč. Inače, meni u Vojvodini super i nastaviću da radim maksimalno'', uverava Gaćinović, a prenose ''Novosti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Djordjevic
Tuesday, 20.01.2015
23:27

Kakav bre Manolev , jeste vi normalni ? Covek ima platu kao ceo Partizan.

avatar
Alexander Stonsky
Tuesday, 20.01.2015
23:37

Kada ste vi mogli dovesti Nink9vica, mozemo ivmi Manoleva.

avatar
Marko Djordjevic
Wednesday, 21.01.2015
14:51

Ninkovic je dosao da igra zato sto voli Zvezdu, zato sto mu je to san. A Manolev nema nikakve veze sa partizanom.

avatar
Tuesday, 20.01.2015
23:50

pa dobro i sta sa time? lepo snizi kriterijume i dodje da igra :D jer u Dinamu iz Moskve ne igra.