Partizan dovodi ''veoma kvalitetnog stranca''! I to nije sve...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.01.2023.
17:26
Izvor: Sportske.net, Sportal.blic.rs

Sve će se znati ''za koji dan''.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana uveliko se pripremaju za drugi deo sezone, a u međuvremenu su ostali bez mladog krilnog fudbalera Nikole Terzića koji će drugi deo sezone odigrati na pozajmici u turskom Bandirmasporu.

Ono što navijači crno-belih ovih dana nestrpljivo očekuju jeste i ozvaničenje prvog zimskog pojačanja, a to bi trebalo da bude jedan vezni igrač.

Prethodnih nedelja su se u vezu sa Partizanom dovodili Dolev Haziza iz Makabija iz Haife, Gojko Cimirot iz belgijskog Standarda i Ifet Đakovac iz TSC-a.

Dokle se sa time stiglo i koliko će igrača Partizan dovesti ove zime donekle je otkrio sportski direktor Partizana Ivica Kralj.

''Koja god da je pozicija, cela ekipa će biti jača. Neću vam otkrivati ništa unapred. Strpite se malo, znaće se za koji dan sve. Sigurno je samo da će to biti veoma kvalitetan igrač'', rekao je Kralj u razgovoru za ''Sportal''.

Na pitanje da li se radi o strancu ili domaćem igraču, Kralj je konkretno odgovorio.

 ''Stranac. Ali ne zanemarujemo ni domaće''.

Iako nije želeo da govori o imenima, ipak se malo ''otvorio'' kada je u pitanju eventualni transfer Cimirota, koga je trener Petrić još letos želeo u svom timu. Utisak je da je Cimirot sada ''drugi pik''.

''Radi se o dobrom igraču, kapitenu Standarda. Godinama igra na visokom nivou. Čekao je belgijske papire, to je poremetilo sve. Malo je i Standard bio neodređen, pa se sve to odužilo. Ipak, Gojko je dobar fudbaler, odlično bi se uklopio u Partizan. Ali moramo da sačekamo, da on sredi neke svoje stvari, pa da vidimo. Ako u međuvremenu mi ne rešimo to što smo naumili...'', izjavio je Kralj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke