Partizan ekspresno pronašao zamenu za Pantića - Još jedan povratnik!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 31.01.2022.
18:25
Izvor: Sportske.net

Posle Fejse, vraća se još jedan nekadašnji član Partizana.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Uprava fudbalskog kluba Partizan završava detalje u pregovorima sa Markom Jevtovićem i uskoro će ga predstaviti kao novo pojačanje kluba, javlja "Telegraf".

Odlazak Aleksandra Šćekića u Zaglebje nadoknađen je povratkom Ljubomira Fejse, ali tu nisu prestale brige uprave Partizana i trenera Aleksandra Stanojevića. Na prijateljskoj utakmici protiv Bašakšehira Danilo Pantić zadobio je ozbiljniju povredu usled koje ga neće biti, verovatno, do kraja sezone.

Stoga su rešili da se ustreme na Marka Jevotovića sa kojim prva runda pregovora, pre nego što se Pantić povredio, nije bila uspešna, no ovog puta, rekao je "da" crno-belima, piše "Telegraf". 

Jevtović je u Partizanu proveo tri godine osvojivši jednu titulu prvaka zemlje i to u kampanji 2016/17, a podigao je i tri Kupa Srbije. Po odlasku iz Humske nosio je opremu turske Konje, kao i Al Ahlija iz Saudijske Arabije sa kojim je prevremeno okončao saradnju zbog nemogućih životnih uslova u toku pandemije virusa korona u toj zemlji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Tuesday, 01.02.2022
14:36

Nismo bas toliko glupi. Kako je moguce da izrazitog ofanzivnog veznog adekvatno zameni totalnk defanzivni. Ocigledno narucen tekst od uprave.