Partizan i Tubić - "Tako blizu, a tako daleko"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.01.2015.
22:48
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije još uvek nije angažovao Nemanju Tubića a kako sada stoje stvari pomaka u pregovorima neće biti do ponedeljka kada će dve strane ponovo sesti za sto.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Činilo se tokom nedelje na izmaku da je samo pitanje trenutka kada će Partizan promovisati Nemanju Tubića kao svoje drugo zimsko pojačanje ali su se stvari u međuvremenu zakomplikovale.

Poslednjeg dana radne nedelje dve strane su završile pregovore bez konačnog dogovora ali sa znatno približenim stavovima po pitanju Tubićevog ugovora.

"Stavovi su se značajno približili, no, mogao bih da kažem da je Nemanja Tubić tako bluzu Partizanu, a tako daleko. Nismo pričali o dužini saradnje, jer moramo prvo da približimo finansijske stavove. Do ponedeljka sigurno neće biti novosti, tada ćemo ponovo sesti i porazgovarati" rekao je večeras Tubićev menadžer za "Sport".

Nije tajna da su finansije najveća prepreka za realizaciju saradnje jer Tubić želi godišnju zaradu u visini onih koje imaju nosioci igre a sportski sektor stoji pri stavu da defanzivac ne može da ima istu platu kao Nikola Drinčić ili Vladimir Volkov.

Na kojoj bi cifri dve strane mogle "da se nađu" ostaje da se vidi početkom naredne nedelje kada će pregovori biti nastavljeni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke