Partizan ili inostranstvo? Vukadinović napustio pripreme Vojvodine, ostaje li?

Autor: Nemanja Janošev
petak 25.06.2021.
21:53
Izvor: Sportske.net

Slavoljub Đorđević ostao bez krilnog napadača.

FK Vojvodina/Jelena Grlić
FK Vojvodina/Jelena Grlić

Povezane vesti

Brzonogi krilni fudbaler Vojvodine Miljan Vukadinović napustio je pripreme Vojvodine u Mariboru.

On je, kako se navodi, obnovio povredu kolena s kojim je imao problema minule sezone. Treninzima bi mogao da se vrati tek za dve sedmice, stoga je odlučeno da je za odličnog napadača najbolje da oporavak nastavi u Novom Sadu.

Međutim, pitanje je hoće li Vukadinović biti deo ekipe Slavoljuba Đorđevića po povratku u Srbiju. Za njega je interesovanje iskazao Partizan, a o tome je i sam Vukadinović govorio za "Mondo" istakavši da interesovanja ima, ali da se pregovori (prim. aut. barem u tom trenutku) nisu vodili.

No, ovaj povratak u Novi Sad bi mogao biti pokazatelj da je njegov status trenutno bliži tome da se promeni. Potencijalni odlazak Lazara Markovića, ali i Filipa Stevanovića uprazniće mesta u napadu Partizana. Uskoro bi trebalo da stigne Rikardo Gomeš, Filip Holender i Nemanja Jović će mu biti zaleđina, ali potreban je pouzdan igrač, sa iskustvom, brzinom i sjajnom egzekucijom, što Vukadinović može da ponudi. Ipak, povreda sa kojom ima poteškoča mogla bi da uspori ovaj transfer.

S druge strane, nije tajna da je Vukadinović jedan od omiljenih igrača Nenada Lalatovića koji ga je i doveo iz kruševačkog Napretka 2020. godine. Sa sredstvima koje dobije od novog kluba Al Batina, mogao bi da posegne za vihornim fudbalerom i tako ovog leta inicira transfere oba brata Vukadinović. Prvobitno je u Radnički iz Niša doveo Vukana, a možda će pozvati i Miljana, ali put Bliskog istoka.

Ugovor sa Vojvodinom, Vukadinović ima do 2022. godine i klub bi mogao solidno da zaradi na njegovom transferu. Inostranstvo bi, nesumnjivo, donelo veći profit "lalama".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke