Partizan ima još jednog sponzora!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.06.2015.
15:31
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Sve brojniji sponzorski pul ima uz sebe aktuelni šampion Srbije, u susret izazovima na evropskoj sceni.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Kako je danas saopšteno na zvaničnom sajtu crno-belih, Partizan je u hotelu Zepter Apart u Beogradu potpisao dvogodišnji sponzorski ugovor sa italijanskom kompanijom Sparco, evropskim liderom u proizvodnji sedišta, sportskih sedišta, kao i sportskog asesoara.

Pomenuta kompanija ima 400 sponzorskih ugovora širom sveta, sponzoriše i šampionske klubove u odbojci, košarci, moto-trkama, a njihova sedišta za igrače i stručni štab nalaze se i fudbalskim u klubovima poput Palerma, Torina and Sasuola (italijanske serije A), Olimpijakosa, Deportiva La Korunje, ukrajinskog Dnipra...

U ime kompanije Sparco, potpisivanju ugovora je prisustvovao direktor marketinga Marko Falaguera, a u ime Partizana direktor marketinga Snežana Filipović.

''Ugovor je potpisan na 2 godine u iznosu od 50.000 evra i obuhvata izradu i montažu stolica za domaću i gostujuću ekipu, natkrilnih boksova, tehničku klupu, ali i izradu sedišta na SC Partizan Teleoptik, VIP launge, pres salu i sl'', izjavila je Snežana Filipović po potpisivanju ugovora.

Zadovoljstvo zbog saradnje sa Partizanom nije krio ni Marko Falaguera.

''Čast nam je što smo postali deo ove ugledne srpske sportske porodice. Znam za Partizan još dok sam bio klinac i sećam se nekih igrača poput Kataneca, Mijatovića ili u novije vreme Jovetića'', poručio je direktor marketinga kompanije Sparco.

A kako izgledaju fotelje koje ćemo uskoro videti i u Humskoj, možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 16.06.2015
20:33

Svaka čast za upravu

avatar
Meljnikov
Tuesday, 16.06.2015
21:18

Nije valjda da si ozbiljan?Kakvo crno sponzorstvo od 25.000 EUR godisnje.Pa zar je ovo za pres konferenciju?Zna ste su ozbiljni sponzori,ovo je kao ono-sponzor Zepter,FK Partizan ce koristiti njihovo posudje....Jaki sponzori,nema sta.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 16.06.2015
22:13

Aj nabroji mi koje smo sponzore imali u Đurićevoj vladavini, bolje išta nego ništa, sa 25 k € možemo isplatiti sve stipendije u jednoj godini

avatar
Tuesday, 16.06.2015
15:47

Zrno po zrno - pogača.