Partizan ''ima ono nešto'', ovako je i Benfika igrala?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.07.2022.
16:36
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Kada to kaže fudbaler koji je igrao i za Partizan, i za Benfiku, onda...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trebalo je da tokom proleća bude Partizanovo najveće pojačanje, povreda je sve usporila, ali ovog leta Ljubomir Fejsa je potpuno spreman da pokaže zbog čega ga je Partizan vratio u svoje redove.

Iskusni vezista to već pokazuje na pripremnim utakmicama, oduševio je navijače asistencijom za Lutovca u pobedi nad Spartakom iz Trnave, a ono što raduje pristalice crno-belih jeste i stil igre koji forsira novi trener Ilija Stolica. 

U razgovoru za ''Informer'', i Fejsa se pohvalno izrazio na tu temu i uporedio današnju igru Partizana sa stilom igre koji je forsirala Benfika u vreme dok je on bio član lisabonskih ''Orlova''.

''Meni ovo nije nepoznato, radili smo tako u Benfiki. Partizanu priliči da igra ofanzivno, da drži loptu i da kroz posed traži prazan prostor kako bi ugrozio protivnika. Taj novi sistem, čini mi se, svima u ekipi odgovara. Vidim da su momci zadovoljni, nasmejani, da uživaju na treninzima. Stigle su i novajlije, donele kvalitet i pozitivnu energiju. Oseća se to nešto u našoj igri i verujem da ćemo biti sve bolji kako vreme bude odmicalo'', izjavio je Fejsa.

Da li će Partizan uspeti da primeni ovaj stil igre i večeras protiv Fenerbahčea videćemo već od 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke