Partizan ima plan - Što ne bi i Saničanin kod Meniga?

Autor: Darko Mitrović
petak 19.01.2024.
19:30
Izvor: Sportske.net

Crno-beli nastavili kontakte sa turskim klubom.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Zimski prelazni rok u Partizanu je još uvek u punom jeku, iako je veliki deo posla već obavljen, i kada su u pitanju dolasci, ali i izlazni transferi.

Podsetimo, klub iz Humske je zaradio 6.5 miliona evra od transfera Mihajla Iića u Bolonju i Kristijana Belića u AZ Alkmar, odlazi i Kvinsi Menig u turski Konjaspor za 400.000 evra, a ''Informer'' dnas otkriva da uprava Partizana pokušava da ''u paketu'' sa Menigom proda i iskusnog štopera Sinišu Saničanina.

Kao i Menigu, i Saničaninu ugovor sa Partizanom ističe na kraju sezone, pa je ove zime poslednja prilika da crno-beli nešto zarade od njegovog narednog transfera.

Podsetimo, Konjaspor je nedavno za novog trenera imenovala legendarnog golmana Partizana Fahrudina Omerovića koji će tokom proleća pokušati da ovu ekipu izvuče iz zone ispadanja i izbori opstanak, pa su mu ove zime neophodna i nova pojačanja.

Pomenuti turski klub se sa Partizanom lako dogovorio oko Menigovog transfera, a pomenuti izvor navodi da su crno-beli iskoristili priliku da Konjasporu ponude i štopera koji je od početka sezone uglavnom bio u drugom planu, u senci tandema Ilić-Marković. 

Ilić je ove zime otišao u Bolonju, ali je angažovan Nikola Miličić, a tu je i De Medina koji takođe čeka svoju šansu, pa je teško očekivati da bi se Saničaninov status bitnije promenio ukoliko ostane u Humskoj.

Tokom jesenjeg dela sezone, Saničanin je upisao samo četiri nastupa u Superligi i još dva u Kupu Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke