Partizan izabrao sportskog direktora - Ivica Kralj!?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.09.2022.
19:04
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Nekada sjajni golman dobiće novu funkciju u klubu iz Humske.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Dva meseca od odlaska Ivice Ilieva sa mesta sportskog direktora Partizana, uprava kluba je po svemu sudeći izabrala njegovog naslednika.

''Telegraf'' je večeras preneo svoja najnovija saznanja da će tu ulogu ubuduće obavljati dosadašnji šef skauting službe klube iz Humske - Ivica Kralj.

Očekuje se da se vrlo brzo ova odluka ozvaniči i da Kralj sa nove funkcije počne da priprema neophodne poteze u zimskom prelaznom roku.

Ivica Kralj ima 49 godina, a u Humsku se vratio marta prošle godine kada je posle predsedničke uloge u šabačkoj Mačvi prihvatio da u Partizanu vodi skauting službu i po prirodi posla je usko sarađivao i sa prethodnim sportskim direktorom Ivicom Ilievim.

I tokom blistave igračke karijere, najduži period je proveo u Partizanu. Najpre u omladinskom pogonu, a od početka seniorske karijere je devet godina u kontinuitetu branio boje Partizana, od 1989. do 1998. godine. Posle sezone u Portu vratio se u Srbiju 1999. godine u redove kragujevačkog Radničkog, ali je ta sezona ubrzo prekinuta zbog NATO bombardovanja naše zemlje. Iz Kragujevca se preselio u Holandiju, gde je tri godine nastupao za tamošnji PSV iz Ajndhovena, ali se u međuvremenu 2001. vratio na pozajmicu u Partizan, da bi kasnije proveo još četiri godine u Humskoj, od 2003. do 2007. godine i sa crno-belima ostvario istorijski plasman u Ligu šampiona. Do kraja karijere je nastupao za ruski Rostov, a onda i za Spartak Trnavu u Slovačkoj posle čega je 2009. godine ''okačio kopačke o klin''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke