Partizan izgubio trku za Romanića!? Ko će zameniti Saldanju?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.09.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Napadač će na drugu stranu?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je povratkom Mihajla Ilića popunio prazninu na poziciji štopera, nastalu odlaskom kapitena Svetozara Markovića u češku Viktoriju Plzenj, ali je još veća praznina ostala u špicu napada, gde su crno-beli ostali bez svog najboljeg strelca iz prošle sezone Mateuša Saldanje.

Koliko problema crno-beli imaju u ofanzivi pokazalo se u prethodnih pet utakmica, jer u čak četiri od tih pet mečeva Partizan nije uspeo da zatrese protivničku mrežu, i to protiv Lugana, IMT-a i dva puta protiv Genta.

Želja trenera Aleksandra Stanojevića je da na Saldanjino mesto dođe 26-godišnji napadač Železničara iz Pančeva Lazar Romanić koji je od početka sezone na šest superligaških mečeva postigao četiri pogotka, uz jednu asistenciju.

Pre desetak dana se taj transfer činio kao gotova stvar, ali prvenstvena pauza je prošla, a Romanić nije došao u Humsku, već je, kako danas prenosi ''Telegraf'', otputovao u Tursku na pregovore sa neimenovanim klubom.

Pomenuti izvor navodi da su Pančevci povećali svoje zahteve po pitanju obeštećenja sa 500 na 800 hiljada evra, što crno-beli nisu mogli da prihvate u samom finišu prelaznog roka u Srbiji.

Tako će trener Partizana Aleksandar Stanojević do daljnjeg ostati sa Đorđem Jovanovićem i Nemanjom Nikolićem u špicu, s tim da je u pojedinim mečevima pokušavao i sa omalenim Kaluluom kao najisturenijim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke