''Partizan je ostvario dobar rezultat''

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.07.2024.
20:15
Izvor: Sportske.net

Može i ovako da se posmatra?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Povratak Aleksandra Stanojevića na klupu Partizana, bar za sada, nije doneo željeni efekat.

Očekivali su navijači Partizana da će tokom letnjih priprema iskusni trener uspeti bar za nijansu da ''zategne'' igru u defanzivi koja je prošle sezone bila veoma problematična, ali gotovo sve ono što smo gledali prošle godine protiv Nordsjelanda, ponovilo se i sinoć u Lublinu protiv Dinama iz Kijeva.

Epilog - Partizan je izgubio sa 6:2, a s obzirom na dešavanja na terenu, Dinamo je mogao i do ubedljivije pobede. Baš zbog toga, nekadašnji trener Partizana Ivan Golac u razgovoru za ''Sportklub'' konstatuje da je Stanojevićev tim sinoć ostvario - dobar rezultat!

''Rezultat prve utakmice sa Ukrajincima je dobar. Da, dobar, ma, sjajan! Partizan je ispoljio zastrašujuću inferiornost, igra je ličila na viktoriju, šuterski trening, sticao se utisak da Dinamo može da postigne gol kad god poželi, sramota, neverovatno teško za gledanje, ubitačno. Ponoviću, ovo je samo posledica, pošto su uzroci nastali pre nekoliko decenija'', objašnjava Golac.

S obzirom da Partizanova agonija predugo traje, Golac posle svega ima i drastičan predlog.

''Nema organizacije, nema ničega. Uopšte gledano, mi smo, jednostavno, gubitnici u fudbalu i zato bi bilo pametnije da se okrenemo nekim drugim sportskim disciplinama, od ovoga što nam se sad nudi u fudbalu nema vajde, niti će je ikad biti dokle god se suočavamo sa onim što nam je toliko dugo poznato“, poručio je Golac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke