Partizan - Jedan potpis, jedan rastanak i golman koji je upravo saznao da ga crno-beli žele!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.05.2019.
09:36
Izvor: Sportske.net

Uz jedno iščekivanje koje traje još od finala Kupa.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Danas je tačno nedelju dana od Partizanovog trijumfa na ''Marakani'', a ono što je odmah posle finala Kupa najavljeno, da će štoper Bojan Ostojić tokom ove sedmice produžiti ugovor sa crno-belima, i dalje se iščekuje.

Ipak, s obzirom da je trener Savo Milošević jasno i glasno istakao da na 35-godišnjeg štopera i dalje računa, bez obzira što mu je istekao ugovor i što i sam Ostojić ima želju da ostane u Partizanu, ne bi trebalo očekivati da uprava bude prepreka ostvarivanju tog cilja.

Šta još ima novo u Partizanu ovih dana?

Jedno ime bi trebalo zapamtiti, u pitanju je 15-godišnji napadač Vanja Vlahović sa kojim je Partizan, prema saznanjima ''Žurnala'' potpisao profesionalni ugovor koji će važiti do 23. marta 2022. godine.

Vlahović pripada Partizanovoj generaciji 2004, a posebno se istakao aprila prošle godine, kada su crno-beli, u konkurenciji 24 ekipe iz 11 zemalja, osvojili prestižni turnir za mlađe kategorije ''Gallini World Cup 2017'' u italijanskom Pordenoneu.

Partizan je na tom turniru postigao ukupno 23 gola, a od toga je čak 13 postigao Vanja Vlahović koji je tada bio i najbolji strelac turnira.

Njegov razvoj će se u narednim godinama još više pratiti, a ovaj ugovor  bi trebalo da bude i njegov dodatni motiv da iz godine u godinu bude sve bolji i efikasniji.

Istovremeno, crno-beli su se rastali sa jednim od svojih stranaca. U pitanju je Salu Draman, čiji je sam dolazak bio nekako misteriozan, nije bio ni zvanično promovisan, a za svoju šansu borio se u Teleoptiku.

Ali, tokom proleća on je napustio ''Optičare'' i potom i zvanično, sporazumno okončao kratku epizodu u Beogradu,

I konačno, vest koja bi takođe mogla da zainteresuje navijače Partizana jeste interesovanje crno-belih za talentovanog golmana Mladosti iz Lučana, Dragana Rosića, momka koji se, između ostalog, ovog proleća istakao i odbranjenim penalima Rikardu iz Partizana i Benu iz Crvene zvezde.

Informacija da ga Partizan želi ga je prilično iznenadila, ako je suditi po njegovoj reakciji u izjavi za današnji ''Žurnal''.

''Prvi put čujem da sam na listi želja crno-belih'', priznao je Rosić, i dodao da nema menadžera, da se klub za sve pita, ali i da mu je želja da se okuša u nekoj jačoj ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Thursday, 30.05.2019
11:07

Dete od 15 potpise ugovor do 18-te godine kada je i dalje dete i onda moze za dz da napusti klub. Interesantno.