Partizan - Kralj predložio nova pojačanja, ''novi momenti'' oko Pantića!

Autor: Darko Mitrović
petak 11.06.2021.
19:34
Izvor: Sportske.net, b92.net

Posle Saničanina, sada se čekaju pojačanja iz inostranstva, ali i povratak Danila Pantića.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Partizan je u letnji prelazni rok ušao angažovanjem novog štopera Siniše Saničanina koji će popuniti prazninu nastalu povratkom Svetozara Markovića u Olimpijakos.

Tokom Saničaninove promocije u Partizanu, Ivica Iliev je najavio nova, atraktivna pojačanja i u napadačkim redovima i veznom redu, a na tu temu sada je iz svog ugla progovorio i Ivica Kralj, šef skauting službe u klubu iz Humske.

"Mi smo gledali veliki broj igrača i jesmo preporučili njih nekoliko, a sportski deo će proceniti kolike su naše mogućnosti za dovođenje tako dobrih i kvalitetnih igrača. Na njima je da procene koliko smo mi moćni da tako nešto ostvarimo.

Radi se o inostranim igračima na napadačkim pozicijama", potvrdio je Kralj u razgovoru za B92.net.

Juče se pojavila informacija da bi i Danilo Pantić mogao da se vrati u Partizan posle definitivnog rastanka sa Čelsijem do kraja ovog meseca.

''Čuo sam da je objavljena ta informacija, to su novi momenti. Njemu ističe ugovor 1. jula, on prvo mora da reši te papire, da li ostaje tamo ili ne. Ima te priče, ali koliko je realno, ne znam jer je moj deo poslao skauting služba i da tražimo igrače, a onda da te igrače preporučimo sportskom delu i dalje oni odlučuju o tome. Dakle, to nije moj deo posla, ali mogu da vam kažem da ga smatram veoma kvalitetnim igračem", naglasio je Kralj i otkrio da kada su neki značajniji odlasci u pitanju, mogu da se očekuju tek u jul ili avgustu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke