Partizan na bekovski pogon, Filipović blista: "Šansa za mene!"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 04.04.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana pobedili su u gostima Voždovac sa 3:2, u meču 28. kola Super lige Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Strelci za Partizan bili su Samed Baždar u 39, Aleksandar Filipović u 75. i Aranđel Stojković u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Filipović je u izjavi za klupski sajt istakao da mu je pogodak bio važan i zbog samopouzdanja, imajući u vidu da nije imao minutažu u poslednjih nekoliko utakmica.

"Nisam nekoliko utakmica igrao, tako da je ovo bila šansa za mene. Znali smo da će biti težak meč, s obzirom na to da smo igrali na terenu sa veštačkom podlogom, gde nemamo prilike ni da treniramo. U prvom poluvremenu jesmo postigli gol, ali se nismo najbolje snašli. Ipak, najbitnije je da smo svi dali sve od sebe i da smo pobedili", rekao je Aleksandar Filipović.

Njega je na terenu zamenio Aranđel Stojković koji je sjajnim pogotkom u nadoknadi vremena i doneo Partizanu trijumf.

"Jako je teško vratiti se u život posle primljenog pogotka. Obično snagu dobije ekipa koja izjednači, ali mi smo, ipak, pronalazili dodatni motiv, dodatnu snagu i uspevali da tri puta povedemo. Najvažnije je što smo upisali pobedu, bilo ko da je postigao taj pogodak - značilo bi. Jako važna pobeda, ali sada je fokus na utakmici protiv Novog Pazara", kazao je Aranđel Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke