Partizan na "Karađorđu" ispustio treće mesto, Milošević blistao na oproštaju!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 21.05.2023.
20:56
Izvor: Sportske.net

Crno-beli bez trećeg mesta.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine i Partizana remizirali su rezultatom 2:2 u derbiju 36. kola Super lige Srbije. 

Partizan je poveo golom Rikarda, ali je Vojvodina preokrenula sa dva pogotka Jovana Miloševića, a potom je Kolorado postavio konačnih 2:2. 

Treneri su kombinovali sastave, ali je utakmica od početka bila dinamična. Batak je izostavio Zukića, Topića, Uroša i Nemanju Nikolića, dok na drugoj strani igrao je mladi Mihajlo Ilić, koji je peti put bio starter.

Partizan je bio nešto ofanzivniji u uvodnim minutima, a prve šanse imali su Menig i potom Rikardo, bili su zamalo neprecizni. 

Voša je ubrzo uzvratila preko Malbašića, koji se umalo našao u situaciji jedan na jedan sa Popovićem, odbrana Partizana je na vreme intervenisala. 

Partizan je poveo u 18. minutu kada je Rikardo strahovitim udarcem poslao loptu pod prečku Carevića za 0:1.

Ubrzo posle gola, Dijabate je imao veliku šansu, našao se sam ispred Carevića koji je maestralno intervenisao. 

Voša je taj promašaj odmah, u 22. minutu, posle lepe akcije po desnoj strani, Vukčević je odložio kao na tacni za Miloševića koji je iz prve poslao u malu mrežu za 1:1.  

Do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata, mada je Čumić je poslednjem minutu prvog dela odlično gađao sa distance, Popović je sjajno intervenisao. 

U prvom minutu nastavka, Voša je uspela da preokrene posle nove akcije Miloševića i Vukčevića. Milošević je uneo loptu sa desnog boka i posle duplog pasa sa Vukčevićem pogodio za 2:1 i veliko slavlje na "Karađorđu". 


Ovaj put je PArtizan brzo uvratio, već u 50. minutu kada je Kolorado naleteo na odbijenu, pošto je Carević zaustavio Meniga, za 2:2. 


Nakon toga, nije bilo mnogo prilika na meču, do 81. minuta kada je Uroš Nikolić posle dodavanja Antonijevića pogodio stativu. 

Ovim remijem, Partizan je ostao bez šanse da se domogne trećeg mesta, a Voša svakako ostaje peta. Ova dva tima su se tako kvalifikovala u kvalifikacije za Ligu konferencija. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke