Partizan na ''plus 5'', izraz lica Ilieva govori sve!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.12.2021.
16:50
Izvor: Sportske.net

Crno-beli odigrali savršeno poluvreme, posle toga sve je bila rutina.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana iskoristili su danas najnoviji kiks Crvene zvezde, pa posle 20 odigranih kola ponovo imaju pet bodova prednosti na vrhu tabele, čime su osigurali nezvaničnu ''jesenju titulu'' u Linglong Super ligi.

Crno-beli su danas ubedljivo savladali domaći Metalac u Gornjem Milanovcu rezultatom 3:0, a sva tri gola postignuta su u prvom poluvremenu.

Vrć posle nepuna tri minuta igre odbrana Metalca je kapitulirala, posle velike borbenosti Kvinsija Meniga koji je najpre osvojio loptu ispred kaznenog prostora,a onda ju je Marko Milovanović lepu prihvatio, pa maestralno asistirao Menigu koji iskosa sa desne strane pogađa mrežu - 0:1.

Partizan je imao potpunu kontrolu dešavanja na terenu, Milovanović je imao par dobrih pokušaja, kada je golman Savić odlično reagovao, Menig je pogodio i stativu, a prednost gostiju je duplirao Šćekić u 28. minutu. Vezista Partizana je izvanredno primio loptu, a onda pored dvojice protivničkih igrača poslao loptu pod prečku.

Samo deset minuta kasnije, pitanje pobednika je definitivno rešeno, a Kvinsi Menig je svojim drugim golom postavio konačnih 0:3.Bila je to odlična saradnja sa Šćekićem, idealan prijem lopte i potom snažan i precizan udarac pod prečku sa ivice kaznenog prostora.

U nastavku meča Partizan je rutinski zadržao prednost. Holender je u 65. minutu imao odličan pokušaj iskosa sa leve strane, ali je zamalo bio neprecizan, lopta je završila tik pored leve stative.

Do kraja lagan ritam Partizana, domaći bezopasni, pa Metalac ostaje pri dnu tabele, zajedno sa Radničkim 1923 i Novim Pazarom.

A kako je sve ovo ispratio sportski direktor Partizana Ivica Iliev, dovoljno je pogledati njegov izraz lica u loži stadiona Metalca.

Starsport/Srđan Stevanović


Standings provided by SofaScore LiveScore


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke