Partizan na potezu, prvo zimsko pojačanje je pred vratima!

Autor: Darko Mitrović
petak 10.12.2021.
22:32
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Crno-beli imaju odličnu priliku da angažuju iskusnog igrača.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Već par nedelja se u medijima spekuliše o mogućnosti da Partizan ove zime pojača svoje redove Lukom Stojanovićem, 27-godišnjim ofanzivnim vezistom koji je nedavno okončao saradnju sa Čikago Fajerom u MLS ligi.

Znate već da se radi o igraču koji je stasavao u omladinskoj školi Partizana, ali koji je seniorsku karijeru gradio uglavnom u inostranstvu, od Sportinga iz Lisabona, Apolona, Muskrona, Antverpena, a 2018. godine se vratio u srpski fudbal, gde je dve godine branio boje Čukaričkog pre odlaska u Čikago.

Sada je slobodan u izboru nove sredine, Partizanu bi posle rastanka sa Sumom trebalo pojačanje u veznom redu, a za sada se ne nazire neko bolje rešenje od Stojanovića, pogotovo što se radi o igraču koji ima veliku želju da u Partizanu konačno ostvari ono o čemu je maštao kao tinejdžer.

Da sve ovo nisu samo spekulacije, Stojanović je potvrdio u razgovoru za ''Informer'', gde je otkrio da su prvi kontakti sa ljudima iz Partizana već uspostavljeni i uskoro bi trebalo da se razgovori intenziviraju.

''Iskreno, postoji mogućnost da se vratim u Partizan, naravno ukoliko i klub to bude želeo. Sa slobodnim papirima imam mogućnost da sam odlučujem gde ću da nastavim karijeru. Za sada nije bilo konkretnih pregovora, samo nekih neformalnih razgovora. Svestan sam da je finiš sezone, najbitnije je da se preostale dve utakmice završe kako treba, pa ćemo videti posle toga. Kada se završi polusezona, verujem da će biti i nešto značajnije oko toga. Imamo sasvim dovoljno vremena'', izjavio je Stojanović.

On je podsetio da je na stadionu u Humskoj bodrio crno-bele protiv Novog Pazara i Anortozisa, ne krijući da mu svaki dolazak na stadion u Humskoj izaziva posebnu emociju.

''Priznajem, svaki put mi srce zaigra kad sam u Humskoj, posebna je to emocija. Drago mi je što za sada ekipi ide sjajno. Ovo je veliki klub, ambicije su uvek najviše i samo se pobede računaju'', zaključio je Stojanović.

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Saturday, 11.12.2021
16:53

Slobodan, ova uprava samo takve i dovodi koje niko nece a prodaje decu samo pune sopstvene dzepove klub im sluzi samo za to, sad su i Stanoja uvukli u igru. Oterali su Sumu, Sadika, Asana, uprava napolje.