Partizan na talasima omladinaca srušio Kopar, Natho jedina briga

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 30.06.2021.
20:48
Izvor: Sportske.net

Izraelac izdržao samo 20 minuta.

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ostvarili su i drugu pobedu na pripremama u Sloveniji pošto su ovog popodneva bili bolji od Kopra slavivši sa 3:0 golovima mladih igrača i povratnika Danila Pantića.

Crno-beli su poveli već u 41. minutu golom Marka Milovanovića kojeg je uposlio prošle sezone sjajni Nemanja Jović, koji je za vikend dva puta zatresao mrežu Muri.

Vicešampion Srbije je u prvom delu utakmice iskoristio praktično jedinu priliku za gol, za razliku od Kopra koji jedan udarac ka golu crno-belih nije uspeo da materijalizuje.

Izabranici Aleksandra Stanojevića udvostručili su prednost u 57. minutu golom Milanovića i time praktično već nagovestili da će ostvariti i drugu pobedu na pripremama u Sloveniji.

Ovo nije bio poslednji gol na meču, pošto je tačku stavio povratnik Pantić golom u 78. minutu nakon što je vukao loptu trećinu terena i precizno šutirao sa ivice kaznenog prostora.

Jedinu brigu ovog popodneva treneru Stanojeviću zadao je Bibras Natho, koji je zbog povrede završio meč već u 20. minutu.

Stanojević je u prvom poluvremenu pružio šansu sledećim igračima: Stevanović, Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Terzić, Natho, Jović, Baždar.

U nastavku su priliku dobili:  Popović, Miljković, Đorđević, Ostojić, Brežančić, Smiljanić, Jojić, Marković, Pavlović, Pantić, Štulić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke