Partizan na zimu menja formaciju

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.09.2021.
22:27
Izvor: Sportske.net

Ima li šanse da se to dogodi i ranije?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti


Brojnih tema dotakao se danas trener Partizana Aleksandar Stanojević na tribini na kojoj je odgovarao na pitanja navijača crno-belih.

Jedna od njih bila je i tema eventualne promene formacije ekipe na terenu posle povratka defanzivca Nemanje Miletića iz Al Raeda.

Stanojević je potvrdio da će tokom zimskih priprema svakako forsirati formaciju sa tri štopera u poslednjoj liniji, i to bi trebalo da budu Miletić, Saničanin i Vujačić.

Trener Partizana je priznao da bi to uradio i ranije, ali da prosto nema dovoljno vremena da u ritmu utakmica četvrtak-nedelja uigra takvu postavu. Možda bi prilika za to mogla da bude predstojeća prvenstvena pauza zbog nastavka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali i Saničanin i Vujačić će imati obaveze u svojim nacionalnim timovima, pa Miletić ne bi imao s kim da se uigrava.

Prema tome, najverovatnije će se čekati zima, a onda bi postava Partizana u evropskim mečevima mogla da izgleda ovako u formaciji 3-4-3:

Popović - Miletić, Saničanin, Vujačić - Živković (Miljković), Zdjelar, Natho (Jojić), Obradović (Urošević) - Marković, Menig, Rikardo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke