Partizan - Najskuplji stranac mora da ode, zamena je superligaška senzacija!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 05.06.2023.
08:30
Izvor: Sportske.net

Čini se da u Partizanu ne treba da trpe ponašanje stranca koji najviše vredi u klubu...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Najskuplji igrači Partizana su Rikardo Gomeš i Fuseni Dijabate (na Transfermarktu vrede po 5 miliona evra) i dok je prvi apsolutno opravdao sva očekivanja šefova struke, drugi nije bio na svom nivou. 

Veoma slaba izdanja u Super ligi Srbije gde je na 25 utakmica postigao samo jedan gol i dodao 6 asistencija je premalo za igrača koji mora da pravi razliku i ko je doveden da bude najbolji, ne samo u Partizanu. 

Ako na sve to dodamo i onaj nestanak pred kraj sezone, jasno je i da mu disciplina nije na najvišem nivou i da nije primer mladim igračima u klubu. 

Šta dalje?

Prodaja bi bila realna opcija, Dijabate ima ugovor do 2025. godine, možda i po daleko nižoj ceni od trenutne jer je i doveden bez obeštećenja. 

"Žurnal" prenosi ko bi mogao da mu bude zamena i to bi mogla biti sjajna vest za navijače crno-belih, odnosno povratak nekom ranijem strateškom razmišljanju. Mladi Nikola Jojić je meta crno-belih, momak koji je blistao u Lučanima ove sezone, iako ima samo 19 godina, dokazao je da je veoma talentovan što pokazuju i brojke.

Naš Ivan Cvetković ga je u svojoj kolumni stavio na treće mesto najvećih bonus otkrovenja, a činjenica je da će biti bonus i naredne sezone je nešto što računaju u Partizanu. 

Ugovor mu ističe uskoro, pa bi mladi reprezentativac Srbije mogao vrlo brzo i da stigne u Humsku. 

Ipak, očekuju se i ponude drugih klubova, Jojić je sigurno interesantan i inostranim klubovima...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke