Partizan našao ''novog Ngoja''!? Ali, najpre da sutra prođe dalje...

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.07.2021.
16:52
Izvor: Sportske.net

''Plan B'' pred realizacijom?

 Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je pred početak letnjeg prelaznog roka postavio jasne ciljeve i oni su uglavnom i realizovani dovođenjem Saničanina, Pantića i Rikarda Gomeša, ali utisak je pokvario Ngoj iz belgijskog Eupena koji je trebalo da bude još jedan veliki adut crno-belih u ofanzivi, ali je u poslednjem trenutku na nagovor menadžera odustao od već dogovorenog transfera.

Ivica Iliev nije lako podneo odluku fudbalera koga je svim srcem želeo u Humskoj, ali se brzo preorijentisao na ''Plan B'' i dovođenje nekog drugog igrača koji bi uz Rikarda ili iza njega delovao u napadu Partizana.

Par nedelja nije bilo nikakvih informacija na tu temu, ali holandski ''Telegraf'' je otkrio da su crno-beli sada zainteresovani za fudbalera Tventea, 25-godišnjeg Kvinsija Meniga. On ima državljanstvo Holandije i Surinama, a igra na pozicijama krilnog napadača.

Član Tventea je već dve godine, a ugovorom je vezan do juna naredne godine. Karijeru je počeo u slavnoj omladinskoj školi Ajaksa, a u seniorskoj karijeri nastupao je i za Cvole, Nant, engleski Oldam.

Prošle sezone je odigrao 33 utakmice za Tvente, postigao osam golova, uz dve asistencije.

Naravno, u Partizanu je sada maksimalna pažnja usmerena ka sutrašnjem revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv DAC-a u Slovačkoj, a ako crno-beli prođu, onda treba očekivati novu ofanzivu Ivice Ilieva na još jedno pojačanje - da li Meniga, ili možda još nekog...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Wednesday, 28.07.2021
19:05

Dokle da trpimo ovog bombasa, odlazi vec jednom, ima 2godine kako je dao ostavku a i dalje mesetari.