"Partizan nije dotakao dno, ima tu još prostora, umesto Vlahovića dovode rage!"

Autor: Ivan Cvetković
petak 12.08.2022.
16:30
Izvor: Sportske.net

Slikovito je izneo svoj stav Rade Bogdanović.

Printscreen/Euronews
Printscreen/Euronews

Povezane vesti

Evropski neuspeh Partizana protiv AEK-a iz Larnake prokomentarisao je i Rade Bogdanović koji svojim jasnim i zanimljivim izlaganjima privlači pažnju javnosti.

Ovoga puta, izneo je svoje viđenje problema u kojem se nalaze "crno-beli".

"Epilog utakmice protiv Kiprana nije neočekivan! On je rezultat jednog dugogodišnjeg javašluka, nerada ili pogrešne poslovne politike. Partizan jednostavno odavno nije ono što je bio. Odrekli su se svoje omladinske škole, tamo nema više fudbalera koji su stvoreni na Teleoptiku, a od kojih klub može u bliskoj budućnosti da računa nekakvu zaradu", istakao je Bogdanović", prenosi portal 24sedam.

Umesto sopstvene proizvodnje i isticanja u prvi plan proizvođača, primat kod ove garniture u klubu dobila su ofucana pojačanja sa svih strana. Pri tome gubio se osećaj za realnost. Kada kupuješ, a ne prihoduješ onda stvaraš minus. A to onda i nije fudbalski klub već jedno trgovačko društvo kao nekada onaj 'Geneks'", slikovito će Bogdanović koji Partizanu ne predviđa skoriji oporavak.

"Nažalost, ne vidim lepu budućnost Partizanu. Čini mi se da dno nije dotaknuto, da se može ići još dublje, vidim ja tu još prostora. Čak i da ovi što sada vode klub odu iz Humske, ostaće brojni problemi naslednicima. Taj koji dođe mora da podigne omladinsku školu, a za to je potrebno vreme, nema čarobnih štapića! Znate, mora da se plati cena za naopaki rad. Ko još daje bisera od 17 godina u bescenje da bi doveo rage umesto njega?! Otišao je Vlahović, a dolazile su obične rage! E, to je problem", jasan je Rade Bogdanović.

Partizan je ostao bez trenera, a novi bi uskoro trebalo da bude promovisan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke