Partizan - Nikolić opominje pred Žarkovo!

Autor: Beta Beta
nedelja 23.10.2016.
14:16
Izvor: Beta

Iako je Partizan apsolutni favorit, šef struke crno-belih naglašava da će njegov tim morati maksimalno ozbiljno da uđe u predstojeću utakmicu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je njegova ekipa favorit u predstojećem meču osmine finala Kupa Srbije protiv Žarkova, ali je istakao da to mora da dokaže i na terenu.

"Imamo utakmicu u Kupu koja je veoma važna, jer smo više puta isticali važnost tog takmičenja za nas... Posle izgubljena dva boda protiv Radničkog iz Niša, to je jedna lepa šansa da se vratimo na pobednički kolosek", rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana u utorak gostuju Žarkovu u osmini finala Kupa Srbije.

"Žarkovo je opomena za sve nas iz razloga što je u prethodnom kolu izbacilo dobrog superligaša, Metalac iz Gornjeg Milanovca. To je tim u kome igra dosta mladih i talentovanih igrača, uz tri-četiri igrača koji imaju 33-34 godine...

Kome pripada uloga favorita nema dileme kada igra tim iz treće lige i iz Super lige, ali to treba pokazati na terenu. Jedina istina u sportu i u fudbalu jeste na terenu",
rekao je Nikolić.

Partizan je juče odigrao 1:1 s Radničkim iz Niša u 13. kolu Super lige Srbije, a Nikolić je naveo da je ta utakmica dobra opomena za njegov tim.

"Kup je takmičenje u kome nema popravnog, nema sledećeg kola ako se izgubi... Moramo u tu utakmicu ući veoma ozbiljno, maksimalno koncentrisano, ne smemo sebi da dozvolimo da napravimo bilo kakvu glupost u igri koja može kasnije da nas košta. Hoćemo da prezimimo u tom takmičenju, a da bismo to ostvarili, moramo da izvučemo maksimum iz sebe", rekao je Nikolić.

Utakmica izmedju Partizana i Žarkova igra se u utorak od 13.00 na stadionu Rada na Banjici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Sunday, 23.10.2016
19:29

Ma idi, hahahaha... Od muve pravi magarca.

avatar
Anderton
Sunday, 23.10.2016
16:01

Samo ti stavi Jevtovića u tim, nemoj slučajno da ne igra..

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 23.10.2016
14:19

Pretpostavljam da je suvisno da pitam zbog cega samo mi igramo Kup u utorak, sto ne stave nekog drugog da igra ako je vec taj KOMICNI razlog bezbednosti u pitanju.