Partizan - Ništa ni od Luke Stojanovića, izabrao borbu za opstanak! Ko će zameniti Šćekića?

Autor: Darko Mitrović
subota 22.01.2022.
12:26
Izvor: Sportske.net, mondo

Još jedan igrač koji se ove zime dovodio u vezu sa Partizanom neće doći u Humsku.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Bliži se polako i kraj januara, a Partizan i dalje nije angažovao nijedno pojačanje ove zime.

U međuvremenu je trener Stanojević ''precrtao'' iskusnog levog beka Rajka Brežančića i mladog napadača Nikolu Štulića, a defanzivni vezista Aleksandar Šćekić je postigao dogovor o transferu u ekipu poljskog Zaglebja.

Crno-beli su najavili da će biti pojačanja u veznom redu, a jedan od igrača koji je bio u kontaktu sa crno-belima tokom zimske pauze je i Luka Stojanović, ''dete Partizana'' koji je nastupao i za Čukarički u Superligi, a poslednji angažman je imao u Čikago Fajeru, u MLS ligi.

Međutim, sada je jasno da se Stojanović ove zime neće vratiti u Humsku. ''Mondo'' prenosi da je iskusni vezista postigao dogovor sa poslednjeplasiranom ekipom Premijer lige Saudijske Arabije, Al Hazimom.

Pomenuti izvor navodi da je Stojanović sa Al Hazimom potpisao ugovor na godinu i po, uz mogućnost produženja saradnje.

Al Hazim posle 17 odigranih kola ima samo dve pobede i ukupno 11 osvojenih bodova, ubedljivo je na poslednjem mestu na tabeli, sa pet bodova manje od Al Fajsalija i Al Batina.

Podsetimo, sinoć se pojavila informacija da je Partizan navodno odustao i od dovođenja Srđana Mijailovića iz Čukaričkog, a sada je u prvi plan izbio Marko Jevtović koji bi kao slobodan igrač, bez obeštećenja mogao da se vrati u Humsku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Sunday, 23.01.2022
10:22

Ova uprava nece dovesti nikoga, mozda neki otpad koga niko nece i koji ne kosta nista.

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 22.01.2022
18:41

Ne bi me čudilo da po već ustaljenom receptu, umesto da kupite igrača koji će zaista biti pravo pojačanje, vi vražate nekog o svojih igrača koji jednostavno ne može da pronađe angažman. Veoma je očigledno da Partizan postaje "sigurna kuća" za sve svoje bivše igrače koji su već na zalasku karijere. Na podugačkom spisku igrača koji su se posle inostranih karijera vratili u Partizan, naće se i ime Jevtovića.