Partizan - Njegov potpis je prioritet!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.12.2019.
20:14
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

U Partizanu su, po svemu sudeći, složni po tom pitanju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kako to obično biva, pri kraju svake polusezone, navijači željno iščekuju početak prelaznog roka i neka nova imena u klubu koji podržavaju.

Tokom zime biće zanimljivo u Partizanu, jer se pre svega, očekuje rekordni tranfer Strahinje Pavlovića u neki od inostranih klubova, a do sada se Monako pominjao kao najkonkretniji i najizdašniji.

Kada su dolasci u pitanju, očekuje se da Slobodan Rajković nasledi Pavlovića na štoperskoj poziciji, pominje se i povratak veziste Miloša Jojića iz Turske, kao i nekoliko superligaških igrača, poput Kuveljića i Petkovića iz Javor Matisa,ili Tekijaškog iz Spartaka.

Ipak, potpis koji bi mogao da bude prioritetan za crno-bele je potpis - Sejdube Sume!

Ova polusezona označila je njegov fudbalski preporod posle dve godine tokom kojih su ga mnogi smatrali najvećim Partizanovim promašajem.

Ali, pokazalo se da nije slučajno doveden i da se Ivica Iliev nije bez razloga toliko borio za njegov dolazak u Partizan.

Ugovor mu ističe na leto i već tokom zime će biti poznato da li postoji obostrana želja da se saradnja nastavi.

''Telegraf'' je danas preneo svoja saznanja da i trener Savo Milošević i kompletan sportski sektor smatraju da Suma treba da ostane i naredne sezone i da mlađi igrači treba da stasavaju i uče i od njega, ali i Bibrasa Natha koji se takođe pokazao kao ogromno Partizanovo pojačanje.

Na upravi je sada da sa Sumom i njegovim agentom dogovori uslove pod kojima bi reprezentativac Gvineje produžio svoj mandat u Humskoj, na obostrano zadovoljstvo.

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Sejduba Suma

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 03.12.2019
20:44

Mi smo njega cekali dvije godine, za to vrijeme potrosio je sve kredite, sada bi bilo korektno da on barem toliko ili malo vise vrati...

avatar
Tas123
Tuesday, 03.12.2019
09:54

Zasto Stevanovic golman greje klupu? (ili dovedite Rockova) pa neka se bore za broj 1 u startnoj postavi. Dajte sansu mladjim bekovima ( Sehovic i Pesukic) ili vratite Bogosavca. Trba nam jos 1 napadac i 1 centralni ili zadnji vezni za rotaciju. A Scekica, Smiljanjica, Ivanovica... Ima jos koje bih pustio da odu za 0 e, samo da odu jer nisu za PARTIZAN.

avatar
Osijek 51
Monday, 02.12.2019
21:36

Kada bi se na jednu stranu vage stavilo ono sto je Partizan dao Sumi, a na drugu stranu ono sto je do sada dobio , onda bi klub bio u debelom minusu. Zbog toga mislim da bi sa njegove strane bilo sasvim sportski i ljudski da produzi ugovor i to POKAJNICKI kako bi Partizan u zgodnom momentu za Sumu dobio neki novac. Ako to ne moze ja bi mu se zahvalio u zimskom prelaznom roku..., jer bi se mogao ponoviti slucaj Zivkovic i da on OTALJIGA posao do ljeta.

avatar
Realan_PFC
Monday, 02.12.2019
22:56

lose partije sume prve godine u partizanu su zbog trenera koji su ga gurali na krilo i na zadnjeg veznog ......... 2-3 utakmice kad je igrao poluspica, kao sto ga sava koristi, covek je objsanio kako se igra fudbal

avatar
REVØLT
Monday, 02.12.2019
21:32

Sigurno nece doci Jojic i ostati Suma ili obrnuto, ostati Suma i doci Jojic, koliko god da zelim da se Zeka vrati, ja takvo stanje stvari cak ne bih ni voleo jer ne vidim gde bismo i kako bismo mogli da nadjemo mesta za obojicu. Nadjemo i stvorimo. Jojic i Sulejmani, a zasto da ne i Brasanac, isto tako i Lukic, sve njih bismo trebali da vratimo jednog lepog dana u Partizan, da ne kazem u neko dogledno vreme jer to nije bas ni realno. Partizan treba konacno ponovo da pocne da proizvodi dobre golmane, ((mnogo vise) desne) bekove i zadnje vezne, sve ostalo imamo u svojoj fabrici i na svojoj plantazi, ne bas u izobilju, ali, imamo. Samo izbacuj...

avatar
Realan_PFC
Monday, 02.12.2019
22:59

ja nevidim sto ne bi dosao jojic i igrao centralnog veznog, a zdjelar klasicnog zadnjeg veznog, zahvaliti se scekicu i suma ostaje na poluspicu .......... natko, jojic i suma da se rotiraju, jojic cak moze i malo po strani da odigra, zdjelara forsirati non stop .........jojic nas igrac, neznam zasto smo terali stranca, po meni najboljeg igraca ove sezone

avatar
REVØLT
Thursday, 05.12.2019
16:46

Natko, Jojic i Suma da se rotiraju? I jedan od njih da sedi na klupi pa je vec problem, a kamoli dvojica:-D

avatar
REVØLT
Monday, 02.12.2019
21:22

A kad ce Kalaba tacno otici iz Partizana? Stojkovic (npr. Nikolic)- Miletic (nemam predstavu ko jer bi to morao da bude stranac), Ostojic (Rosic), Pavlovic/Rajkovic, Urosevic (najverovatnija ista prica kao i na suprotnoj strani, ali, nece moci obe pozicije tako da budu resene)- Zdjelar, Natko- Markovic (Lutovac/Lakcevic), Suma (Pavlovic), Stevanovic (Asano)- Sadik (?, Ivanovic).