Partizan - Novi momenti oko Jevtovića, oglasio se menadžer!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.01.2018.
18:01
Izvor: Sportske.net

Partizanov vezista sve bliži odlasku, ali na koju stranu?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Posle višenedeljnog zatišja kada je njegov potencijalni transfer u pitanju, Marko Jevtović polako izbija u prvi plan.

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler je već dve i po godine u Partizanu, gde je stigao u leto 2015. iz Novog Pazara, a ugovor sa crno-belima mu ističe krajem juna naredne godine.

Dakle, situacija je znatno fleksibilnija u odnosu na onu sa Evertonom, s obzirom da je Partizan morao da proda Brazilca ove zime kako bi nešto mogao da zaradi od njegovog transfera.

Ne treba odbacivati ni mogućnost Jevtovićevog ostanka u Humskoj do leta, ali kako sada stoje stvari, ponuda ima sve više.

Jutros smo preneli vest o interesovanju iz Poljske, ali tokom dana se oglasio menadžer Dejan Radić, i to u - ruskim medijima.

Tamošnji ''Championat.com'' preneo je Radićevu izjavu u kojoj otkriva da je sve veće interesovanje iz Rusije za Marka Jevtovića.

''Za vezistu Partizana postoji interesovanje nekoliko ruskih klubova. Bez obzira na to što Partizan računa na njega, mi pregovaramo o visini transfera'', istakao je Radić.

Prema tome, sve su veći izgledi da Partizan ove zime ostane bez još jednog defanzivnog veznog igrača, pa pojačanje na toj poziciji postaje sve neophodnije.

Zdjelar ili Petrović, pitanje je sad...
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black-White Head
Sunday, 21.01.2018
14:22

U pitanju je Rostov,koji je navodno spreman da plati milion Eura...izvor:Aleksey Shunin(blizak ljudima iz Rostova)

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Sunday, 21.01.2018
10:15

Uopste se ne bira (bar ne bi trebalo da se bira) izmedju Zdjelara i Petrovica.

avatar
magister
Sunday, 21.01.2018
03:45

Nadam se doslednosti. Izabrati najmanju ponudu, uz objašnjenje da je igrač baš tamo srećan. Kao npr. Leonardo, nije hteo za veće pare u Francuskoj ligi nego otišao u Emirate iz ljubavi prema pesku. A i u Partizanu, iz poštovanja prema Bg na vodi i prema igraču, dali ga klubu koji je nudio najmanje obeštećenje. Logično, zar ne?

avatar
sagodovid
Sunday, 21.01.2018
03:19

Daleko mu lepa kuca

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 20.01.2018
22:23

Ma prodajte sve, a onda dovedite igrace iz Teleoptika i par njih iz omladinskog pogona.nI tako svima postaje jasno da nemamo cemu da se nadamo u dvomecu sa Viktorijom, s obzirom da se prva utakmica blizi, a Djukic jos uvek ne zna na koga moze da racuna, a kamoli da uigra i pripremi ekipu.nSto se prvenstva tice i tu je sve jasno. Ista se zora dva puta ne radja, tako od proslogodisnjeg obrtaja u sutonu prvenstva, ovog puta nece biti nista.

avatar
Saturday, 20.01.2018
20:06

Idi dok si mlad...sad još da Sporting u poslednjem momentu ne pusti Petrovića,da nas Zdjelar odbije pa da nam se polako gospodin direktor spusti na zemlju.Žao mi samo da Đukić ispašta koji je stvarno veliki gospodin.

avatar
Baxter Stockman
Saturday, 20.01.2018
19:49

Daj Boze da ode... Losijeg igraca ne mozemo dovesti.

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 20.01.2018
19:29

Prodajte sve sto mozete, a na mesto prodatih igraca dovedite momke iz Teleoptika i par njih iz omladinske skole. I tako, po svemu sto se vidi i sa ovim timom izgubicemo od viktorije, a i u nasem prvenstvu je vec sve jasno.