Partizan novim pojačanjem pokušava da smiri bes navijača!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.08.2022.
11:21
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Iliev započeo, Vazura završio posao.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

I dok navijači Partizana očekuju promene na svim nivoima posle veoma lošeg starta sezone, a uz još prethodne tri bez ijednog osvojenog trofeja, odnosno pet godina bez titule prvaka, uprava Partizana tera po svom, ne pomišljajući na ostavke, baš kao i trener Ilija Stolica.

U klubu sada pokušavaju da nezadovoljstvo navijača amortizuju dovođenjem nekog novog pojačanja, a kako je danas preneo ''Telegraf'', postignut je dogovor sa 28-godišnjim srpskim napadačem i nekadašnjim reprezentativcem Andrijom Pavlovićem.

Pomenuti izvor navodi da je doskorašnji sportski direktor Partizana Ivica Iliev započeo posao oko angažovanja Pavlovića posle njegovog rastanka sa danskim Brondbijem, a kada je Iliev posneo ostavku, glavnu ulogu u tom poslu preuzeo je generalni direktor Miloš Vazura.

On je taj posao sada i priveo kraju, pa se ovih dana očekuje i Pavlovićeva zvanična promocija u Humskoj.

Pavlović je afirmaciju stekao u ekipi Čukaričkog, odakle je pre šest godina otišao u Kopenhagen, a ''Brđani'' su zaradili dva miliona evra od tog transfera. Potom ga je put vodio od bečkog Rapida, preko kiparskog APOEL-a do povratka u Dansku , ali u ekipu Brondbija, gde je proveo prethodne dve godine. U prošloj sezoni je na ukupno 30 nastupa postigao pet golova.

Ali, ako crno-beli ne ostvare povoljan rezultat na Kipru i u najkraćem roku ne podignu nivo igre, teško da i sa Pavlovićem mogu do nekih značajnih rezultata ove sezone. Jer, mnogo toga su već prokockali u prva četiri superligaška kola...

AEK Larnaka i Partizan će se sastati u četvrtak od 17.30h, a kvota da će biti postignuto 2-3 gola na ovoj utakmici iznosi 2.00 u ponudi AdmiralBet-a. Ako smatrate da će biti postignut jedan gol u prvom poluvremenu, AdmiralBet nudi kvotu 2.45 na tu opciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke