Partizan objavio cene sezonskih karata, u Humsku i za 6.000 dinara

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 04.07.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Popularnim cenama karata uprava kluba se nada da će privući navijače.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je danas pustio u prodaju sezonske ulaznice za predstojeću takmičarsku godinu.

Cena sezonskih karata za kreću se od 6.000 dinara za južnu tribinu, preko istoka i zapada bočno za 11.000 dinara do centralnog zapada po ceni od 15.000 dinara.

"Nova fudbalska sezona je pred nama, a ujedno i nova energija za koju smo sigurni da nas nosi do zadatih ciljeva na sva tri fronta. Naša želja, rad i motivacija su tu, ali da bi cilj bio ispunjen do kraja, potrebna nam je podrška sa tribina! Vi, kao dvanaesti igrač na terenu, uz Aleksandra Stanojevića, daćete crno-belom timu baš tu neophodnu energiju i podstrek! Jer pobede se broje, samo kada je Humska puna! Zato, obezbedi svoju sezonsku ulaznicu na vreme i budi uz svoj tim već od prvih utakmica kod kuće! Ovog puta idemo do kraja, uz pune tribine", stoji u saopštenju kluba iz Humske.

Svi kupci sezonskih ulaznica za sezonu 2023/24 imaju pravo na popust od 30% prilikom kupovine sezonske ulaznice za sezonu 2024/25. 

Za ostvarivanje popusta potrebno je doneti osnov popusta na uvid. Sa prošlogodišnjom sezonskom ulaznicom moguće je kupiti 1 sezonsku ulaznicu sa popustom.

Sezonska ulaznica će važiti za:

sve utakmice Super lige Srbije koje se igraju na stadionu Partizana;

kup utakmice koje se igraju na stadionu Partizana i;

sve utakmice u evropskim takmičenjima koje se igraju na stadionu Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke