Partizan objavio saopštenje - O bivšem i budućem treneru i ''sumnjivim sudijskim odlukama''

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.05.2022.
16:54
Izvor: Sportske.net

Crno-beli se oglasili ovog popodneva.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Pet dana posle poraza u finalu kupa i potvrde Aleksandra Stanojevića da napušta klupu Partizana, klub iz Humske je danas objavio saopštenje u kom se zahvaljuje sada već bivšem šefu struke na svemu što je uradio u Partizanu u protekle (nepune) dve godine.

''Šefe, hvala za sve! Tvoji crno-beli'', poručuju iz Partizana na društvenim mrežama, a zvanično klupsko saopštenje prenosimo u celini.


''FK Partizan koristi priliku da se zahvali treneru Aleksandru Stanojeviću na izuzetnoj saradnji u protekle dve godine. Period koji je iza nas bio je obeležen mnogim izazovima, na domaćoj i međunarodnoj sceni, a Stanojević je kao i u prethodnom mandatu, još jednom pokazao da je kadar da pobeđuje u nizovima, ostvarivši rekord od 17 uzastopnih trijumfa u domaćem prvenstvu, i da u Evropi napravi istorijski uspeh plasmanom u 1/8 finala UEFA Lige Konferencija.

Međutim, kako je nakon upravo završenog prvenstva, u kom je ekipa Partizana suvereno bila na prvom mestu 30. kola i igrala najbolji fudbal u Srbiji, usled sumnjivih sudijskih odluka, FK Partizan sezonu završio na drugom mestu, trener je kao moralni čin podneo ostavku.

Treneru Stanojeviću se još zahvaljujemo na radu, posvećenosti, borbi i dokazanoj privrženosti klubu u teškim trenucima i želimo mu puno uspeha u daljoj karijeri.

Kako naredna sezona nosi za sobom velike izazove, a šampion domaćeg prvenstva će ostvariti direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, FK Partizan će sa novim snagama na klupi i terenu krenuti u ostvarenje tog cilja, koji je ove godine nezasluženo izostao.

O daljim koracima kluba u vezi sa angažovanjem novog trenera javnost će biti blagovremeno obaveštena'', navodi se u saopštenju.

Mogu li bar košarkaši Partizana do trofeja? Sutra se igra treća utakmica finalne serije plej-ofa, a u AdmiralBet-u je kvota na pobedu crno-belih u tom meču 1.52.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke