Partizan očekuje Rikarda, u klubu su u šoku!

Autor: Nemanja Janošev
subota 26.06.2021.
21:20
Izvor: Sportske.net

Stanojević potvrdio dolazak napadača.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da su svi u klubu iznenađeni što je transfer napadača Eupena Žilijena Engoja propao.

On je odabrao drugi klub koji je poslao nešto bolju ponudu od Partizana, te će crno-beli odabrati novo rešenje za ojačavanje napada. Kada je reč o povratku Rikarda Gomeša, tu je sve gotovo.

"Očekujemo Rikarda, a kada je u pitanju drugi napadač dugo smo pregovarali sa Engojem, ali sve ide u tom pravcu da ćemo morati da tražimo dugo rešenje. Mislili smo da je ovo 100 poso gotovo, dugo smo ga pratili i pregovarali, šest meseci smo ga pratili, ali prelazni rok je živa stvar. Nažalost, okončano je iznenađujuće za sve nas. U šoku smo, ali idemo dalje. Ima nekih interesantnih igrača", istakao je Stanojević nakon meča sa Murom.

Podsećamo, Partizan je odigrao nerešeno sa Murom (2:2) u prvom pripremnom meču, a oba gola za crno-bele postigao je mlađani Nemanja Jović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 27.06.2021
19:41

Nije vreme za Partizan da se dozvoli rizik i izbor sumnjivih igrača koji su brzi, jaki, strašni dribleri, neuhvatljivi, a u prethodnim sezonama su dali po 4, 5 golova. Nenad Lukić, 28g iz TSC-a, iz Partizanove škole, dao je prošle godine 18 i asistirao za 13 golova u Ligi, a ukupno u sezoni (+ kup i Liga Evrope) postigao na 42 utakmice 21 gol i asistirao za 17! U jednom TSC-u. Da se dovodi takav odnekud koštao bi 50 miliona, ovako...

avatar
Slavko1234
Sunday, 27.06.2021
07:31

Decko cuo sta ste radili sa Asanom.