Partizan od danas jači za još trojicu!

Autor: Darko Mitrović
subota 25.06.2022.
16:21
Izvor: Sportske.net

Sad je već Stolici mnogo lakše...

Partizan.rs - Miroslav Todorović
Partizan.rs - Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je juče odigrao prvu kontrolnu utakmicu na pripremama u Sloveniji, poražen je od rumunskog Kluža sa 1:0, ali novi trener crno-belih Ilija Stolica nije mogao da računa na sve igrače.

Najviše problema imao je na štoperskim pozicijama, jer su Siniša Saničanin i Igor Vujačić dobili produžen odmor zbog reprezentativnih obaveza, a nedostajao je i vezista Danilo Pantić koji je dugo pauzirao zbog povrede kolena. Takođe, zbog povreda nisu nastupili ni napadači Rikardo Gomeš i Marko Milovanović, a tokom meča se povredio povratnik u redove crno-belih Zlatan Šehović, pa je posle meča šef struke Partizana bio prilično zabrinut.

Ali, danas je situacija već bolja, jer su se ekipi konačno priključili i Saničanin, i Vujačić, i Pantić. 

Naravno, njima će biti potrebno određeno vreme da uhvate ritam sa ostatkom ekipe, ali za Stolicu je najvažnije što sada ima sve raspoložive igrače u Sloveniji, izuzev omladinskog reprezentativca Mihajla Ilića koji je sa ''Orlićima'' na Evropskom prvenstvu.

Ono što se sada očekuje jeste dolazak još nekog pojačanja, a trener Partizana je juče izrazio nadu da će uprava u što kraćem roku završiti planirano po tom pitanju.

-

@fkpartizanbelgrade ⚽️Stigao nam je i Dača Pantić👏👏👏 #fkpartizan ♬ original sound - FK Partizan

-


-

@fkpartizanbelgrade ⚽️Kompletirani! 💫💫💫 #igorvujacic ♬ OMW - Jane & The Boy

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke