Partizan odbio 3.000.000 za Baždara - Propala kombinacija Nemačka-Portugal

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.01.2023.
16:57
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Znalo se i tokom boravka crno-belih u Antaliji da ima više zainteresovanih klubova, danas su se pojavile konkretnije informacije.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Poslednji je dan prelaznog roka širom Evrope, pregovara se na sve strane, a dosta aktivnosti ima i u Partizanu.

Preneli smo ranije danas, crno-beli su zainteresovani za defanzivnog vezistu iz Kolumbije, a dok traju pregovori po tom pitanju, potpisan je profesionalni ugovor sa talentovanim Matejom Stjepanovićem na istoj poziciji.

Istovremeno, postoji i interesovanje iz inostranstva za nekolicinu mladih igrača Partizana, Vanja Vlahović je na pragu Atalante, a kako sada stvari stoje crno-beli bi najviše mogli da zarade od potencijalnog transfera Sameda Baždara.

Ofanzivni fudbaler Partizana danas slavi 19. rođendan, od početka sezone je priključen prvom timu u kome ima sve značajniju ulogu, a prema najnovijim saznanjima ''Telegrafa'' za njegove usluge je ozbiljno zainteresovan nemački Hofenhajm.

Pomenuti izvor je otkrio i neke druge konkretne informacije sa tim u vezi, kao što je suma koja je ponuđena Partizanu. Navodno je u pitanju tri miliona evra, ali je klub iz Humske tu ponudu odbio.

Plan nemačkog kluba bio je da Baždara posle potpisivanja ugovora pošalje u Portugal na pozajmicu, u ekipu tamošnjeg Akademika koji nastupa u drugoj portugalskoj ligi, ali se takva opcija nije dopala ni samom fudbaleru, pa za sada Baždar ostaje u Partizanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke